perjantaina, kesäkuuta 08, 2018

N-pentue on täällä!

Femma eli Doniol High Five to Jangas ja Alvin eli Dirlian All Rights Reserved tulivat tänään ensi kertaa vanhemmiksi, kun Femma synnytti katraansa. Pentuja on vielä vapaana ja kahdelle narttupennulle etsitään sijoituskotia.

  Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen supistukset alkoivat 15.50 ja kello 16.50 syntyi ensimmäinen narttupentu, joka painoi 362 grammaa. Velipoika syntyi 16.31 ja painoi 314 grammaa. Tällä uroksella on päälaella Llanharran spot, joka tosin mnee varmaan umpeen iän myötä. Kummatkin nämä tulivat peppu edellä maailmaan. Femma hoiti alusta alkaen kaiken heinosti: irrotti pennut kalvoista, puri napanuorat sopivan mittaisiksi ja nuoli pennut kuiviksi.
Femma tutustuu ensimmäisiin jälkeläisiinsä.
Kolmantena syntyi narttupentu kello 16.42. Tämä pieni tumman ruskea tyyppi painoi vain 216 grammaa ollen pentueen pienin. Maailmaan tultiin nopeasti pää edellä. Seuraava sisko syntyi jo 17.00 ja hyvin valkovoittoinen  Lumikki painoi 255 grammaa. Viidentenä syntynyt uros piti kiirettä ja syntyi jo 17.07. Se olikin porukan isoin tyyppi painaen 385 grammaa.
Pikku narttu

Vaalea narttu, Lumikki
Juuri syntynyt iso pojannassikka
Tämän jälkeen Femma piti lepotauon ja pentueen neljäs narttu syntyi 17.42 pianaen 327 grammaa. Tämä tyttö tuli pää edellä. Viimeisenä syntyi vielä kolmas uros kello 18.08 ja painoa oli pojalle kertynyt 348 grammaa. Tämäkin poika tuli peppu edellä maailmaan.
Joka kuuseen kurkottaa...

se katajaan kapsahtaa

Huppista!

Femma on selvästi loistava emo ja kestää stressaantumatta myös lapsiemme huomiota, vaikka yritämmekin pitää Sissiä välillä pois pentulaatikon luota. Pennut ovat tyytyväisiä ja tissittelevät tyytyväisesti tuhistenj. Femma rauhoittui juuri pentulaatikkoon imettämään ja kohta vaihdetaan vielä kuivat paperit ja puhdas vetped pentujen alle, niin sitten sitä kelpaa köllötellä uuden perheen ja äitiyden onnea loistavan Femman :)
Sissin mielestä ilta oli jännittävä

Tyytyväinen uusi perhe


Ei kommentteja: