keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2018

Pienet tihrusilmät :)

Femman katras kasvaa ja voi hyvin. Eilen ihmeteltiin Raitapaidan kokonaan auki olevia silmiä, muiden ollessa vielä aikamoisia tihrusilmiä tai silmät kokonaan kiinni. Punnitsemisen on unohdettu, kun pienimmät jo kaksinkertaistivat painonsa ja pennut punkevat tomerasti pois vaa´an päällä tasapainottelvalta lautaselta.
16.6.2018



Nykyisellään pennut lähtevät nopeasti liikkeelle Femman saapuessa pentulaatikkoon. Menee vain hetki, kun nenät alkavat tuhista ja johdattaa pienet taaperot emän nisille.

Pauli kertoi isomummu-Nupun viimeiseistä ajoista, kun vanhus nukkui syvästi heidän tultuaan kotiin. He pääsivät kotiin ja viereen Nupun heräämättä. Kun lihapulla laitettiin nenän eteen, alkoi sentään tapahtua. Kirsu alkoi väristä ja pian vanhus heräsi nappaamaan lihapullan suuhunsa ;) Niinhän sitä sanotaan, että vanhana tulee lapseksi jälleen.
Koko lauma syvässä unessa

Pienet nenät alkavat tuhista

Maitobaari on saapunut!

Täältä tullaan!

Siis miksi nää sisarukset tulee aina tientukiksi!

Melkein perillä

Maitoa - tuota elämän eliksiiriä!

Nam ;)
Vuodet tuntuvat vierivät niin hirmuista vauhtia. Muistan vielä ensimmäisen pentueeni syntymän ja onnekseni tunnen pentujen sukulaiset monen sukupolven takaa. Kauimmillaan näistä olen tavannut Billyn eli Northey Wymanin, joka on pentujen isovaari kahdeksannessa polvessa (laskinkohan oikein ;) Femma asui meillä runsaan kuukaudenn pentuna ennen kuin muutti Kirsin luo ja tässä Femmassa ja silloin vielä ihan pikku-Sissistä on mainio treenivideopätkä:

Tämä ryömivä pikkuneiti on jo iso tyttö hänkin ja auttamassa kovasti uuden talon aitaamisessa (aitaa on jo saatu kokoon jo toistasataa metriä):
Valmistuva aita ja luotilankaan sotkeutunut tyttö (huomaa rusetti-paljettikengät)


Ei kommentteja: