keskiviikkona, lokakuuta 17, 2018

Onnea tusinapäiviä viettävät Raisa, Paavo ja Tico!

D-pentueen 12-vuotiapäivä on koittanut ja sitä ovat vielä viettämässä Raisa-Riesa eli Jangas Duck Soup, Paavo-Peekele eli Jangas Dirty Harry ja Tico-Tuhmeliini eli Jangas Dirty Dancing. Onnhea rakkaille harmaanaamoille :)

Tico sai nauttia synttärikakkua ruokapöydän ääressä

Ticoliini
    Tämä porukka on alusta asti tehnyt kaiken täysillä ja kahdella kierteellä eikä tahti ole vieläkään kummemmin hiljentynyt... Raisa kisaa edelleen rally-tokossa heikentyneestä kuulosta huolimatta ja muutkin mennä painaltavat vielä joukon jatkona. Patteja on vanhuksille jo ilmestynyt, mutta ne eivät tunnu kauheasti menoa haittaavan.


Raisa ja Paavo muutama viikko sitten
  Vielä toivoisin saavani elää muutaman vuoden Raisun kanssa, mutta jokainen päivä yli kahdentoista vuoden alkaa olla lainaa. Tämä pentue on varmasti tähän astisista ikimuistoisin: kolme muotovaliota, yksi agilityvalio, viisi agilityssa palkittua, kaksi TOKOssa, Remu palkittiin mejässä mm. avo1-tuloksella ja Tarmokin avo2 (kiitos Kaisa muistutuksesta!), Raisa rallyssa, kaikilla taippari (!) ja aikanaan epävirallinen MH-luonnekuvaus suoritettuna, kaikki aikanaan terveeksi lonkkakuvattuja ja iän tullen menneet kasvaimiin&syöpiin, viimeisenä Nuppu-sisko vain muutama kuukausi sitten. Kaikkien elossa olevien kasvattieni takaa löytyy jompikumpi sisaruksista: joko Raisa ja Nuppu. Unohtumaton porukka kaiken kaikkiaan :)

"Täältä tullaan elämä!" - tällaista menoa oli noin 6 viikon iässä :) Vasemmalta Manteli, Remu, Tarmo, Nuppu (täpläpää), Paavo, Tico ja Raisa.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Paljon onnea ja hyvää terveyttä D-pentueen ikäneidoille ja -herralle!

Mejä-tulokset unohtui tuosta listasta, ainakin Remulla oli AVO1 ja eikös Raisallakin ole tulos (ja Tarmolla ja/tai Paavolla?). Monipuolisesti lahjakasta porukkaa nämä! Remun kanssa ehdittiin ja saatiin tehdä kyllä niin paljon kaikenlaista ja hienoja kokemuksia kertyi roppakaupalla <3