tiistaina, lokakuuta 30, 2018

Hallitreeneissä

Sunnuntaina kokoonnuttiin kasvattien kanssa hallitreeneihin ja paikalle ehtivät G-pentueen Pihla ja Viima sekä Viiman pennut Elsa, Korppu ja Netta. Tuolla porukalla alkaa olla jo aikamoinen vauhti agilityssä. Nuoremmista kasvateista M-pentueen pätevä Pipsa oli mukana ja N-pentueen Nipa, Mai ja Esme ihastuivat ikihyviksi agilityyn :) Suurkiitos Elinalle rally-toko ja näyttelytreenien vetämisestä!

Seuraavan kerran kokoonnutaan hallitreeneihin lauantaina 8.12. Tervetuloa!

  Tässä kuva Viimasta (Jangas Gone with the Wind) itseään kookkaampien pentujensa Korpun (J. Knight of Can-A-Lot), Netan (J. Kate Reddy) ja Elsan (J. Kiss And Make Up) kanssa. Netta ja Viima onkin tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta, joten meillä eletään odottavalla mielellä.


Anni laittoi ihania kuvia myös N-pentueen Touhosta (Jangas Nosy Parker), josko onnistuisin saamaan nekin blogiin jossain vaiheessa. Kaiken kaikkiaan N-pennut ovat aivan mainioita: hyvin keskittyviä, helposti motivoitavissa ja osaavat silti hienosti rauhoittua. Ja niiden omistajia ovat hyvin taitavia luotsaamaan nappuloita tässä suuressa maailmassa :)

Ei kommentteja: