lauantaina, marraskuuta 03, 2018

Laralle 100 p Nose Workissä!!

Lara eli Jangas Lara Croft osallistui tänään eka kertaa virallisiin Nose Work-kisoihin, joissa Erkku ja Lara saivat täydet 100 pistettä :) Viime vuonna koirakko suoritti hajutestin, josta voi lukea täältä. Samalla Erkku kirjoitti myös hieman Nose Workista lajina.

Tässä Erkun kommentit päivästä: "Olen kyllä tyytyväinen meidän tämän päivän suoritukseen. Meillä on ollut pulmana että Lara ei jää hajulle vaan kaikki muut hajut kiinnostavat tosi paljon. Kiitos Ellille hyvistä keskusteluista, joista tajusin ottaa Laran ominaisuudet ominaisuuksina ja toimia niiden mukaan. Rento valmistautuminen haistellen tienoota tarpeeksi paljon ja koiran mielen mukaan on auttanut. Näin eivät muiden koirien hajut siellä koepaikalla ole niin iso juttu. Lisäksi saatiin vahingossa upea palkka Laralle, pussipalkka! Leipäpussista itse rohmuttu herkkuruoka on aivan super siistiä ja sen jälkeen koko repertuaari lelua, sosiaalista palkkaa ja lisää haistelua. Lara teki töitä rauhallisesti ja löysi hajun nopeasti sekä ilmaisi uudestaan kun vähän odotin, eikä tätäkään ole kauaa tapahtunut. Sen elekieltä olen opetellut lukemaan lähes vain omissa treeneissä. En juurikaan ole päässyt minnekään harjoittelemaan. Ruotsin leirit ovat toki olleet iso tilaisuus harjoitella jo kolme vuotta, mutta Laran kanssa vain kahdesti."

 Hurjasti onnea!

Hyvän suorituksen jälkeen hymy on herkässä :)




Laran James-veli (Jangas Leisure Suit Larry) ja chihuahua Jeppe

 Itse kävin tänään Niinan ja Sissin kanssa katsomassa L-pentueen puolisisaruksia Porvoossa Ruotsalaisen Maaritin luona. Olipa hauska lauantai meilläkin, koitan saada pentukuvia blogiinkin pikapuoliin.


Ei kommentteja: