sunnuntaina, marraskuuta 25, 2018

Onnea 2-vuotiaalle L-pentueelle!

Tänään L-pentue täyttää vuosia ja saatiin juhlia jo heti aamusta Laran ollessa meillä hoidossa. Päivällä lähdetään synttäripippaloihin Nummelaan Erkun Erilaiseen koirakouluun, jossa L-pentueen Aimon ja Laran lisäksi, Korppu, Raisa ja Kevin pääsevät tutustumaan Nose Workin saloihin :)

Täysi-ikäisyys on siis L-pentujen kohdalta saavutettu ja vuoteen on mahtunut paljon touhua!

Jangas Leisure Suit Larry eli James on ehtinyt näyttelyyn (EH2.), MH-luonnekuvaukseen (mainio tyyppi!) ja lonkkakuviin (A, kyynärät 0 ja silmät ok). MH:ssa kuvaaja-Kerstin totesi, että tuosta pojasta olisi aineksia harrastuskoiraksi. James nauttii edelleen Tessu-cockerin kanssa paineista, pitksitä lenkeistä ja miettii edelleen, onko yksin kotiin jääminen kivaa. On ihan parasta saada kuvia Jameksen arjesta - ja sen mielettömästä kielestä!



Velipoika Aimo eli Jangas Legend of Chima on ehtinyt asua niin yliopostikaupungissa Briteissä kuin Suomen kamarallakin ja on kaikkialla kuin kala vedessä. Aimo lonkkakuvattiin (A/B, silmät ok), suoritti MH-luonnekuvauksen ja osallistui vuoden aikana näyttelyynkin (EH).

Toinen veli Torsti eli Jangas Lemming on saanut hoitaa perheen yhden lapsen sijasta kahta, kun perheeseen syntyi vauva alkuvuodesta. Lempeä Torsti jaksaa pienten touhuja kauniisti ja selvitti MH-luonnekuvauksenkin ongelmitta.
Neljäs veljistä Nemo eli Jangas Link To The Past on saanut sekin uuden kaksijalkaisen perheenjäsenen hoivattavakseen.

Siskoksista sijoituksessa oleva Salma eli Jangas Lightning on käynyt näyttelyissä (ERI), MH-luonnekuvattiin ja lonkkakuvattiin (A, silmät ok). Lisäksi Salma on aloitellut agilityä innokkaasti.
Toinen sijoituksessa olevista tytöistä Lara eli Jangas Lara Croft on saanut täydet pisteet ekasta Nose Work-kokeestaan, käynyt ekassa virallisessa näyttelyssään (EH) ja lonkkakuvattu (A, silmät ok).



Koiraa ei vahingoitettu kuvauksessa, vaikka laran ilme onkin kovin kärsivä.
 Kolmas siskoksista Iines eli Jangas Legend of Zelda on harrastanut agilityä, suorittanut MH-luonnekuvauksen ja lisäksi palkittu ERIllä näyttelyissä.
Kiitos kaikille omistajille, jotka ovat kunnialla luotsanneet villit pentulaiset jotakuin aikuiseen ikään :) Toivottavasti vauhdikkaita vuosia riittää vielä pitkäksi aikaa!


Ei kommentteja: