perjantaina, joulukuuta 20, 2019

Nose work-treeneissä

Pipin hypokurssin alettua on Raisa jäänyt oikeasti eläkkeelle myös nose workista. En ole vaan enää jaksanut panostaa mummon kanssa treenaamiseen, vaikka itse mummolla olisikin hurjasti intoa ja iloa treeneihin. Pipin palkkaaminen naksuttimella on niin helppoa ja tarkkaa, kun kuuron Raisan kanssa nami vaan ilmestyy yhtäkkiä nenän eteen ja se saattaa jopa hieman säpsähtää kättä edessään. Edelleen kehun sitä ja uskoisin, että se pystyy jollain tasolla lukemaan ruumiinkielestä kehujen ajankohtaa, mutta eihän se mitään tarkkaa palkkaamista ole.

  Olimme viimeistä kertaa Nummelassa Erkun erilaisen koirakoulun tiloissa (koirakoulu siis lopettaa tuossa osoitteessa) ja Raisa oli into piukassa päästessään mukaan. Erkun avustajana toimiva kouluttaja ehdotti Raisan kanssa palkkausta esimerkiksi sinisellä valolla. Kuulosti hyvältä idealta, jos vain oma jaksaminen riittäisi kahden kanssa treenaamiseen. Pipistä on tullut vähän liian hauska treenikaveri ;) Raisa on tosin aina aivan ihana, etenkin vanhemmiten kun siitä on tullut kipujen poistuttua varsin letkeä mummo. Se ehti aina aktiivisena harrastusaikanaan saamaan itsensä jumiin milloin mistäkin.


    Raisa pääsi tällä kertaa etsimään eukalyptus-hajua laatikosta (ja karkasikin sinne päästessään), rappusten pyörästä ja pöydän alta. Välillä se meinaa hieman jäädä hajupilveen, toisinaan paikantaa oikean kohdan hienosti. Tällä kertaa oli tarpeeksi pitkä remmikin, etten seisonut koiran ja hajun lähteen välissä. Raisa selvitti hajutestin viime kesänä kunnialla.

Mukana oli myös Pipin veli Redi, Redin isä Kevin, Lara ja Aimo L-pentueesta, Jaana Pikon ja Nanon kanssa sekä Mia ja enkkuvahvistus Saimi. Lauantaina Pipin veli Peetu ja O-pentueen Jawakin olivat päässeet mukaan ja ilmeisesti haistelleet hienosti.

Redi eli Jangas Prince And The Pauper


Isänsä Kevin eli Llon Helygen

Aimo eli Jangas Legend of Chima

Aimo alkoi jo ihan päteväksi

Naureskeleva apuohjaaja Sissi

Vauhdikas Piko eli Jangas Field Fennel

Mukana oli myös rouvs, joka omisti 1970-luvulla tämä muotovaliouroksen nimeltä Harleguin.
ja tämän Katin "isotädin" Fin Mva Sweetie-pie Bess :)

Ei kommentteja: