lauantaina, huhtikuuta 11, 2020

Pääsiäinen korona-aikana

Tällä kertaa pääsiäinenkin on hieman erilainen. Useimmiten olemme lähteneet Tampereelle mummulaan ja Stig on siitä jatkanut Sebastianin kanssa vielä Maalahteenkin. Nyt meitit on eristetty Uudelleemaalle. Onneksi ilmat ovat suosineet ja pihalla on treenattu, laitettu maahan kukkasipuleita ja nautittu uringonpaisteesta. Lapset harjoittelevat pyöräilyä, Pipin kanssa treenataan noutoa, malttia, rally-tokon käännöksiä, koiratanssimooveja ja lisäksi vaan touhuillaan yhdessä. Raisan korvatipat ovat taas helpottaneet oloa ja nyt eletään todellakin päivä kerrallaan. Mummo kuljeskelee pihalla ja ilmoittaa haukahtamalla halutessaan sisälle. Se tuntuu lukevan ajatuksia, vaikkei enää mitään kuulekaan.

Huomenna mennään katsoaan Lyyliä ja sitten olen toivottavasti viisaampi sen mahdollisen tiineyden suhteen. Astutuksesta on tänään kulunut viisi viikkoa. Nyt on vielä kovin hankala vastata pentukyselyihin, kun ei tiedä onko pentuja syntymässäkään...

   Raisa ehti olla viikon kipeänä ja huomaan huolehtineeni paljon enemmän koiravanhuksesta kuin koronasta. Huoli kuitenkin vie paljon voimia. Sain viimein ladattua kuvia viime viikkojen touhuista, joten tässä niitä. Viime viikot ovat olleet Raisasta huolehtimista lukuun ottamatta varsin aurinkoisia. No, kyllä me kouluun kaivataan kaikki - niin alakoululainen Sebastianin kuin me opetkin. Sissin mielestä tarhassa olisi plajon hauskempaa.

Pippi osallistuu ihan kaikkeen - myös leipomiseen.



Sissi on opettanut Pipin häkkeilemään (kanssaan).

Aprillia, aprillia! Stig huijasi koko porukkaa, että pihaan olisi eksynyt peura ;)
Kissoja, koira ja pupu. Sekä taiteilija itse.


Ei kommentteja: