perjantaina, huhtikuuta 24, 2020

Rentoa porukkaa

Aloitetaanpa hyvin rennon N-pentueen kuvilla, kaikki ovat omistajien nappaamia otoksia. Kyllä näitä katsella itsekin rentoutuu:
Esme (Jangas Nice Weather For Ducks)

Cafu (Jangas No Wind of Blame)

Mai (Jangas Never Worry)

Nipa (Jangas Nonesuch)
Viime päivät ollaankin vietetty aurinkoisessa säässä ja Sissi on ystävällisesti lupautunut kuvaamaan niin koiratanssin pujottelutreenejä kuin hypokoirajuttujen L-rataakin. Lopputulokset ovat yleensä olleet aika hauskoja, joskaan eivät ihan sellaisia kuin olin ajatellut.

  Raisan korva ei meinaa oikein parantua, joten koko ajan on hieman huoli vanhuksesta. Kohta ei lopetuspäätöstä enää voi siirtää kauemmaksi, jos mummoa ei saada kuntoon.

   Lyyli puolestaan kuulemma on mahastaan pyöristynyt ja tulee ensi viikolla luoksemme. Pentuja on kyselty todella paljon ja olen tällä kertaa ihan pyörällä päästäni, kun en ole tietenkään ketään päässyt tapaamaan. Aiempina vuosina on ollut useampi jo tutuksi tullut koti odottamassa. Mieluiten tietysti haluaisin pennut lähiseudulle aktiivisiin ja harrastaviin koteihin. Josko ollaan viisaampia ensi viikolla kun voi nähdä, onko pentuja tulossa vain muutama vai kunnon lauma.

Ei kommentteja: