sunnuntaina, syyskuuta 13, 2020

Kiireinen viikonloppu

 Eilen olin koko päivän Vehnäterriereiden ja Kerrynterriereiden MH-luonnekuvauksessa, illalla oli aika kuollut olo. 12 tuntiseksi venynyt päivä ja iso määrä kuljettuja kilometrejä, sadetta ja iloista seuraa. Yöllä koirat herättivät puoli neljän maissa ja sen jälkeen olikin vaikea saada unta, joten hieman väsyneenä tuli lähdettyä ennen seitsemää auton rattiin. 

 Päivällä Tuomarinkartanon näyttelyssä pyörähtivät Eeva Rautalan arvosteltavana kolme kasvatti ihan kivoin tuloksin: 

Jangas Plättä Kiljunen eli Martta Nuo ERI3. 

Martta treenaa

 Jangas Old School eli Jawa Nuo ERI1. 

Jawa

 Jangas Kameliadamen Avo EH1. 

Arvostelut ja kuviakin on odottamassa. 

Tänään käytiin pikaisesti kisaamassa rally-tokossa Pipin kanssa Riikka Timosen radalla. Täytyy sanoa, että tänä syksynä olen saanut kokea niin kannustavia tuomarin alkupuheita, että olen ollut todella vaikuttunut. Viime viikonopun taipparissa Sällylän Tuija ja Kokkarisen Anu kannustivat unohtamaan jännityksen ja tänään Timosen Riikan puheessa tuli hyvä neuvo nauttia tekemisestä koiran kanssa ja unohtaa pisteet. 

Lähtökohdat kokeeseen eivät olleet ihanteelliset: kolme unetonta yötä ja pennuista hyvin innostunut Pippi. En saanut Pippiä ennen kisaa aivan hyvään vireeseen, mutta jo ensimmäisellä kyltillä neiti huomasi olevansa kisatilanteessa ja alkoi tsempata - välillä vähän liikaakiin, kun tehtiin maahanmeno ennen sitä istumista ja muutenkin istuminen oli tyllerön mielestä tänään yliarvostettua. Iloinen suoritus kuitenkin saatiin aikaiseksi ja pisteitäkin jäi 85 kipaletta :) Kahden viikon päästä on seuraava alokasluokan kisamme. Järjesteyksessään kolmas.

Ei kommentteja: