sunnuntaina, lokakuuta 11, 2020

Onnea veteraani-ikäisille H-pennuille!

 Taas on aika juhlia syntymäpäiviä: tällä kertaa H-pentue saavuttaa veteraani-iän. Tämä vuosi ei ole ollut ihan helppo kaikille, kun Ronjalla puhkesi glaukooma, Sofilla on ollut välilevytyrä ja Sandylläkin ollut selkävaivaa.Tässä omistajien kirjoittamia mukavia syntymäpäivätervehdyksiä.

Onnea Mimmille, Sandylle, Hetalle, Sofille, Ronjalle, Epulle ja Lennille! 


Heta eli Jangas Heikun Keikun


 

Tässä Hetan kuulumisia Tuulian kynästä: Heta (J Heikun Keikun) sai aamulenkillä kaivella koloja, rauskuttaa sateenraikastamaa ruohoa ja innostua sorsaparista, joka vaakotti harmillisesti karkuun Lohjanjärveen innokkaan sorsakoiran edestä. Eilen Heta liihotti Raaseporin metsissä tuuli turkissaan suhisten, hän keskittyi piehtaroimaan sienien päällä, mitä me sienestäjät emme niin kovin arvostaneet. Onneksi sieniä riitti! Tässä kuvassa hän odottaa perinteeksi muodostunutta synttärinakkia 🧡 hän toimii kuin ihmisen mieli, koirakepposteluistaan huolimatta. Nuoruuden käsityöharrastukset (virkkasi olohuoneen labyrintiksi lankakerästä), puutyöharrastukset (klapien silppuaminen sytykkeiksi), kiinnostus sisustamiseen (matot ruttuun, keinutuolin jalaksen typistämisyritykset), mamman kenkien muodistamiseen ja turhanpäiväiseen leuhottamiseen ovat pelkkä muisto, kuten myös aika agilityässänä. Hän nauttii elämästään Lohjalla mäyräkoirasiskonsa Mimmin ja kahden ihmissisaruksen sekä mamman kanssa järven rannalla ja ajattelee varmasti vielä jokin päivä saavansa nuo rannan viekoittelevat sorsat kiinni ja pataan. 


Eppu (Jangas Heppuli Keppuli) viettää kahdeksatta syntymäpäiväänsä uudessa kotimaassa Ruotsissa, Malmössa. Perhe muutti elokuussa työn perässä ja Eppu on totutellut uuteen arkeen, johon kuuluu uuden kodin lisäksi myös nyt 3kk ikäinen vauva.

Sandysta on  hieman vanhempi jouluinen kuva ;)

 
Sandy (Jangas Huller om Buller) oli sairaslomalla kesän ajan selkärangan luupiikin vuoksi mutta nyt kuntoutunut oikein hyvin. Taas jaksaa leikkiä, haukkua, kerjätä, jahdata, touhuta kaikessa mukana koko aja. 


 Sofi (Jangas Hupsis)  on ollut saikulla elokuun alusta alkaen kahden välilevyn pullistuman ja ahtauman johdosta. Gabapentiinin voimalla hän voi nyt suht hyvin, mutta iloiset metsälenkkeilyt on jouduttu jättämään pois. 


Mimmi (Jangas Hopsansaa) elelee Ruotsissa pentujensa ja pennunpentujensa tavoin. Tässä vuoden vanha kuva Mimmistä... 


Ronja eli Jangas Hissun Kissun sairastui glaukoomaan kesällä. Yksisilmäinen kuulemma vähän välillä törmäilee, mutta metsässä vauhti ei ole hiipunut ja tuurilla se ennenkin on pärjännyt.

Ei kommentteja: