perjantaina, marraskuuta 27, 2020

Black week loppusuoralla

Ulkona on pimeää, sateista ja kalseaa. Viikko on ollut lievästi sanoen hektinen: kokeiden korjausta, numeroiden antoa, opekokous, luonnontieteiden jatkokoulutus ja lisäksi Lumatikka-jatkokoulutuksen 15 opintopisteen kokonaisuus pitäisi saada pakettiin viimeistään sunnuntaina. Siinä vaiheessa, kun tuli tieto, että luokanvalvoja suunnittelee ja pitää luokalleen neljän tunnin "joulujuhlan" 22.12, niin pikkasen pimahti aivoissa tällä kasiluokan luokanvalvojalla. Siinä sitten joulujuhlaa itselle ja nuorille, kun saamme siivota kemian luokkaa ;)

Onneksi kaikessa kiireessä on kuitenkin ehditty treenaamaan Pipin kanssa maanantaina koiratanssia, tiistaina agilityä ja tänään tokoa. Tänään informoitiin, ettei Ojangon treenihalliin pääse melkein kuukauteen. Ei siis edes itsekseen koiran kanssa. Edes maski päällä (vaikka mitäpä sillä maskillakaan yksin treenatessa tekisi?). Mitähän seuraavaksi?!

Nyt pitäisi saada vielä Springeri-lehti pakettiin ja tuo Lumatikka-kurssi valmiiksi. Onneksi 11-viikkoiset pentulaiset ovat tulossa huomenna pihalle leikkitreffeille, mikä sentään aina piristää! 

Onhan sitä hyviäkin asioita, vaikka veetuttaa. Pentulaatikko on viimein kolmeen kertaan maalattu. Lyyli haettiin meille torstaina eikä tiineydestä voi erehtyä, vaikka pentumäärän arvaaminen onkin hankalaa. Pennut voivat periaatteessa syntyä koska vain parin päivän tai puolentoista viikon päästä ja sekin hankaloittaa arvailua. Masu on mielestäni aika pieni, mutta ihan pinkeä, kun yleensä 2-5 pennun pentueissa yksittäiset pennut on ollut kohtuullisen helppo erottaa pehmeän suoliston joukosta. Toisaalta maha on niin pieni, etten oikein uskoisi seitsemään tai sitä useampaan pentuunkaan. Pientä liikettä voi masusta tuntea, mutta liike oli vielä niin kevyttä, etten veikkaa pentujen vielä viikkoon syntyvän. 

Maalattu pentulaatikko, taustalla Q-pentueen repimät kansiot ;D

Haluatko Sissi että istun?

Vai seisonko namin perässä?

Röhkivä possu, joka saa äänellään minut hulluksi ;)

54. tiineysvuorokausi

Possu on paras! Siis Lyylin (ei minun) mielestä.


Ei kommentteja: