perjantaina, marraskuuta 06, 2020

Tapaamisiin Camou, Laki ja Kerttu

 Tänään meinaa jo tulla suru puseroon, kun kotona on enää pikku-Zorro, joka sekin on huomenna lähdössä maailmalle. Yksinäinen pentu on maailman helpoin ja kiltein enkä voi käsittää miten olin vielä tiistaina sitä mieltä, että pentulauma on ihan mahdoton. Tämähän on kerrassaan huomaamaton tyyppi.... 

  Jangas Q-ma Juoru (Timantti) eli Camou lähti Liljendaliin Malenan perheen hoiviin. 



Jangas Q-lemma Komia (Lucky) lähti Arjan ja Karen hoiviin Loviisaan isovaari Woden kanssa asustamaan. Se tunsi jo niemnsä ja pojan nimeksi jäi Laki ;)





Illalla omaan kotiin Espooseen Noran luo lähti myös kolmas tytöistä eli Jangas Q-rankukka (kirjava tyttö), josta tuli Kerttu. 






Näihin kuviin ja tunnelmiin rauhoitutaan tänä iltana yhden pennun ja Pipin kanssa. Huomenna lähdetään Springereiden vuosikokoukseen Tampereelle ja Zorroliini pääsee hoitoon Iines-emän ja Bruno-veljen luo päiväksi ennen kuin lähtee kohti omaa kotia aina Ouluun saakka.


1 kommentti:

Nisujussi kirjoitti...

Nämä ovat sieviä pentuja. Olen myös otettu siitä asenteesta ja taidosta, millä näitä kavereita opetetaan rikkaaseen elämään heti pienestä pitäen. Keinot ja menetelmät vaikuttavat niin ammattimaisilta, että kateeksi käy. Hyvää matkaa pennuille!