lauantaina, marraskuuta 07, 2020

Nottekin lähti maailmalle

Aamulla aikataulut taas venyivät ja paukkuivat, kun piti lähteä kahden lapsen ja pennun kanssa Tampereelle ennen kahdeksaa aamulla. Lopulta sain Zorron veljensä Brunon luo Liisan hoiviin ja lapset äidilleni ja pääsin Särkänniemen planetaarioon Springereiden rotukohtaisiin neuvotteluihin. 

Iltapäivään mennessä veljekset olivat saaneet leikkiä itsensä väsyksiin ja Jangas Q-kkuluuruu (Zorro) lähti Isabellan mukaan Ouluun ja sai lempinimekseen Notte. Onnea matkaan ja toivottavasti saadaan nähdä paljon kuvia pojan kehityksestä, kun tapaamiset ei kovinkaan helposti onnistu!

Illalla kotiin päästessä Stig oli siivonnut vanhan puolen ja koti tuntuu kumisevan tyhjyyttään pentujen lennettyä pesästä. Epätodellista. Ensi viikolla pitäisi nähdä Lyyliä, jotta tiedetään syntyykö seuraava pentue jo kuukauden päästä... 

Viimeinenkin kullanmuru (lue riiviö) lähti omaan kotiinsa.

Muut pennut ovat hyvin jo kotiutuneet ja olen saanut ihania kuvia naperoista. Huomenna saadaan varmaan pikaisesti moikata Ahtia, kun he hakevat pentuaitauksen lainaksi. Ei tule ihan vielä vierotusoireita  naperoista.

Ei kommentteja: