sunnuntaina, toukokuuta 15, 2022

Iinekselle RTK1!!

 Sain ihania uutisia Tampereelta: Iines eli Jangas Legend of Zelda ja Anne Mansikkamäki olivat käyneet rallykisoissa viimeistä kertaa alokasluokassa, koskapa tuloksena oli hieno 89 pistettä, koulutustunnus RTK1 ja luokkanousu avoimeen. Tuomarina Tampereen kisoissa toimi Kirsi Petäjä ja erityisesti mieltä lämmittää tuomarin kommentti "Hienoa yhteistyötä!". Hurjasti onnea!!

Tyytyväinen Iines :)

 Iineksen tytär Usva eli Jangas Q-luisa Ensi Lempi ja Janniina Suominen kirmasivat agilityepiksissä eilen nollaradan verran ja pääsivät myös palkinnoille. Onnea myös siitä!! 

Ja Ruska eli Jangas Tingeling ehti tänään Helsingin näyttelyyn saaden junioriluokasta EH1. Tuomarina toimi Tanya Ahlman-Stockmari ja arvostelu oli ihan Ruskan näköinen ja käytös oli kuulemma ollut vallattoman iloista ja välillä kuljettiin nenä maassa: 

"Kauttaaltaan vielä kovin pentumainen kokonaisuus, selvä sukupuolileima, hyvä kallo-osa ja korvien sijainti, kevyt kuono-osa erityisesti alaleuan osalta, sopiva kaula, riittävästi kulmautunut edestä, hyvä raajaluuston voimakkuus, rintakehä saisi olla pidempi, hieman jyrkkä lantio, kaunis oikeanlaatuinen karvapeite, vallaton mutta miellyttävä käytös, tarvitsee aikaa, malttaessaan riittävä askelpituus sivuliikunnassa."

 

Ei kommentteja: