maanantaina, toukokuuta 23, 2022

Viikonlopun muuta touhua

Oli niin hienoja uutisia Tonjalta nuo Windyn mejätulokset, että muut viikonlopun touhut jäivät ihan sen varjoon. Tonja ja Windy ovat aikamoinen pari - ihan käsittämätöntä nuorelta koiralta ja uudelta mejä-harrastajalta! Veikkaan, että koirakko menestyy aikanaan myös agilityssä... 

Lauantaina lähdetttiin pikavisiitille Tampereelle lasten päästessä mummulaan samalla kun saimme osallistua Leena Inkilän koiratanssikoulutukseen sunnuntaina. Pippiä vähän jännitti uusi paikka ensimmäisen vartin ja sen jälkeen se teki hienosti töitä. Paljon saatiin uusia ideoita seuraamisen puolenvaihtoihin ja kaukana ohjaamiseen. Nyt vaan hommiin ja pitäisi katsoa kisojakin taas Pipille. Rallyssakin on päästy eteenpäin, joten voisi alkaa vilkuilla myös rallykisoja kesälle/syksylle avointa luokkaa ajatellen. 

Lalle eli Jangas One Man Band ehti sunnuntaina Rovaniemen näyttelyyn, josta utlos oli laiha H ja kuvasta näkee, että jätkää vähän sapettaa mokoma poseeraaminen ;D Iskä oli valitettavasti saanut vesihännän eikä päässyt mukaan näyttelyyn. 


Kevinin eli Llon Helygen poika Sulo aka Doniol Knowledgeable Ladd oli Rauman näyttelyssä PU3 ja sai varaSertin. 


Ei kommentteja: