keskiviikkona, toukokuuta 11, 2022

Trimmiä ja treeniä

 Tämä kevät alkaa olla taas niin vauhdikas, että heikompaa huimaisi. Illat on varsin ohjelmoituja ja viikonlopuillekin on näyttelyitä ja kuun vaihteeseen taipparitreenit. Mutta voi miten kivoja iltatreenejä onkaan ollut! Sunnuntaina Pippi pääsi ekaa kertaa Hytösen Marjon treeniin ja nauroin Marjolle, että olen melkein 20 vuotta vanhempi kuin viimeksi hänen ryhmässään treenatessa, etten ole enää ihan notkea nuori. Loppujen lopuksi seisottiin S-mallisella radalla ruksin päällä, että josko tässä pysyttäisiin koko treenin ajan :D Oli ihan superhauskaa Jaanan, Minnan ja Outin kanssa samssa ryhmässä, vaikka myöhästyinkin ekan kerran kunniaksi puoli tuntia katsottuani aloitusajankohdan väärin... 

Eilisilta kuluikin Ojangossa: ensin rally-tokon parissa, sitten agilityn ja lopuksi vielä omissa tekniikkatreeneissä. Rally-tokossa käy viisi kasvattia, jotka alkavat olla aivan kisavalmiita, joskin Pipsa on jo kisannutkin. Dinjokin edistyikin talvikaudella kivasti. T-pentueen agilityssä tehdään puolet ajasta vielä häiriöharjoittelua eli helppoja juttuja ohjaajan kanssa kaikkien muiden viiden ollessa yhtä aikaa kentällä. Lisäksi ehdimme harjoitella putkeen irtoamisia ja hyvin ne sujuivatkin, vaikka putket olivat kontaktiesteiden alla. Lopuksi vielä ohjaajien tekniikkatreeni, jonka aikana koitettiin mm. heitellä palloa yhdellä jalalla seisten selän taakse. Naurutti niin kovasti taas, ettei Amandan kanssa pallon heittämisestä tullut sitäkään vähää, mitä olisi voinut tulla :D Sissi kulki mukana Ojangossa aina yhtä hyväntuulisena kummatkin illat ja viihtyi kavereiden kanssa.

Kasvatteja on käynyt trimmissä ja tarkoitus saada iso osa kasvateista keväällä viimein näyttelyyn parin hiljaisen vuoden jälkeen. Tässä muutama: 

Jangas Tingeling eli "Ruska"


Ruskalla on ikää 9 kk


Jangas Q-hun Kurkottaa eli "Mickey"

Mickey on 20 kk ikäinen.

Pikkusisko Minni

eli Jangas Q-nlilja

Jangas Rämäpää Penny eli "Windy"
Ei kommentteja: