maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Raisalle taas nollavoitto agilitysta

Raisa Jangas Duck Soup kisasi kanssani taas kaksi rataa agilitykisoissa. Tuomarina toimi Pertti Siimes.

Ekalta radalta putosi harmillisesti yksi rima hitaan valssaukseni johdosta (ja Raisa varasti lähdöstä) ja tuloksena agilityradalta 5 vp. Harmituksen harmitus. Niin lähellä ja kuitenkin niin kaukana se nollatuloksen saaminen.

Hyppyradalta meillä on jo kaksi nollaa, joten kisaamaan lähdettiin ilman ennakko-odotuksia, tuloksella kun ei ole kakkosiin siirtymisen kanssa mitään tekemistä. Raisa kuitenkin päätti olla loistava ja saatiin taas nolla, av -5,89 joka oli koko luokan nopein aika peräti neljän sekunnin marginaalilla seuraavaan... Raisa pysyi kiltisti alussa paikallakin, kun vähän otettiin kauniisti kurinpalautusta asian harjoittelun merkeissä. Voitettiin siis koko luokan 28 koirakkoa. Tämä oli jo kolmas hyppärinolla kahden viikon sisällä ja toinen nollavoitto. Nyt ilmoitan Raisua vain agilityradoille ettei ala varsin vituttamaan tämä homma.

Viikonloppuna Nuppu oli ilonamme hoidossa ja oppi uimaan :) Tyttönen kävi moneen kertaan uimassa niin mökillämme, Näsijärvessä kuin Pyhäjärvessäkin. Uimaan lähtö oli vielä hieman hapuilevaa ja alussa uinnissa teki mieli käyttää etutassuja apuna, mutta lopulta Nuppu ui hyvällä tekniikalla ja nouti damit ongelmitta. Hyvä Nuppu! Katsotaan, josko sen saisi taippariin tänä kesänä. Nuppu kävi eka kertaa jäljestämässäkin ja hyvin se menikin. Aikas loistava pakkaus koko koira :D Tänään Irlannista Suomeen palannut Riikka-emäntä kävi hakemassa Nupun kotiin ja voi sitä jälleennäkemisen riemua. Nupulta pääsi ilopissatkin pihalle, niin innoissaan se oli.

Ei kommentteja: