sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

Tarmolle AVO2 MEJÄstä!!

Tarmo Jangas Da Vinci Code jäljesti taas tiensä hienosti Espoon Oittaan metsissä. Ainokainen hukka tuli harmittavasti 40 m ennen kaatoa... Tarmo oli kuitenkin avoimen luokan paras koira saadessaan 2-tuloksen ja 35 pistettä ja hienon arvostelun. Suuret onnittelut Tarmolle ja Sinttu Immoselle!!

Perjantaina Elvis-eno Jangas Cola For Elvis ja Reetta Huovinen saivat agilityn Maxi-2 luokasta 5 vp ja sijoittuivat luokan kolmanneksi. Onneksi olkoon Reetta ja Elvis, kyllä se vika nollakin varmaan pian tulee :)

Itse olimme mökillä Katin, Harryn, Raisan ja Nupun kanssa. Nuppu oppi uimaan ja nouti jo lelua vedestä... Taippari taitaa kutsua tänä kesänä :) Lisäksi se pääsi ekalle verijäljelleen ja oli tosi lupaava ja maavainuinen jäljestäjä. Raisa oli taas omalla jäljellään tuttuun tapaan hieman taivaanrannan maalari ;) Ei sitä ihan kaikessa voi olla loistava...

Remu osallistui tänään MEJÄ-kokeeseen Vesilahdella, mutta tällä kertaa tuloksena Avo0, kun se oli kiinnostunut muistakin hajuista kuin jäljestä.

Ei kommentteja: