torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Raisalle TOKOsta AVO1 ja KP :)

Uskomaton kesäkuu senkun jatkui Raisu-Riesasen kanssa. Tänään lajina oli tottelevaisuuskokeet ja avoin luokka. Tuomarina Springerspanielit ry:n kokeessa toimi Harri Laisi.

Paikallaolosta aloitettiin tuttuun tapaan ja Raisa oli puoliunessa jo kehäänmennessä. Paikallaolo sujui loistavasti, mutta maahanmneo ja istumaannouseminen oli jähmeätä. Pisteitä 9.

Seuraaminen tuntui menevän tosi hyvin, Raisa mitä ilmeisimmin piti hyvin kontaktia ja teki perusasennot ok, itse katselin eteenpäin. Pisteitä tuli täysi 10!

Maahanmeno oli tahmeata ja vaati toisen käskyn 7,5

Luoksetulo onnistui hyvin, vaikka pysähtymiskäsimerkki olikin aika... hmm... selkeä ja matka silti venyi parilla askeleella. Pisteitä 9 kipaletta.

Seisominen onnistui hyvin, mutta Raisa taas hieman ennakoi perusasentoa. Onneksi kuitenkin vaan sen sen verran, että se alkoi istua juuri käskyä antaessani, pisteitä siis vielä hienosti 9,5.

Noutaminen oli oikein innokas, joskin Raisa hypähti jo kapulan päällekin. Takaisin reipasta ravia, perusasento ok ja luovutus nätti. Pisteitäkin tuli 9,5.

Kauko-ohjaus oli edellisten kokeiden epäonnistumisten jälkeen aivan loistava. Raisa suorastaan hypähti käskyistä istumaan ja maahan :) Ansaittu 10.

Estehypyssä jouduin antamaan toisen istu-käskyn, muuten hyvin. Pisteitä 8 ja kokonaisvaikutus 10.

Yhteensä pisteitä kerääntyi 183, lisäksi KP ja 2. sijoitus. Raisa oli tosi innokas ja tarkka ja pitkästä aikaa ihan oma itsensä. Oli ilo olla sen kanssa kanssa kehässä, enkä muistanut edes jännittää ;) Loistava pieni Raisuliini.

Ei kommentteja: