maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Nupulle ERI 2. Hyvinkään näyttelyssä

Spanieliiton erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä walesit arvosteli Gareth Lawler, GB. Mukaan oli ilmoitettu Remu, Nuppu ja Kati, joka osalliistui aivan ilmaiseksi. Illalla vielä kisasimme Hyvinkäällä agilityssä, mutta päivä alkoi olla jo minulle niin pitkä, että saimme Raisan kanssa hylyn.

Nuppu eli Jangas Dolce Vita kuitenkin yllätti positiivisesti: neiti esiintyi kauniisti olemattomasta harjoittelusta huolimatta eikä karvaton selkäkään tuomaria haitannut. Tuloksena avoimen luokan toinen ja erinomainen. Arvostelu oli tosi hieno: "Super type of bitch. Lovely head and expression. Well angulated both ends. Compact with lovely depth. In spite of the damage on her back, she is in full coat. Moved with style and enthusiasm."



Nupun astuttamista ajatellen näyttelytulokset olivat tässä, mutta ehkä se vielä pääse näyttelyyn selästään huolimatta...

Remu oli urosten käyttöluokan 4. saaden EH:n ja Kati-mummo oli vetaraanien 3. EH:lla. Tässä vielä Katin arvostelu: "Pleasing type. Feminine with kind eye. Deep compact body. Pleasing outline. Enjoying a day out. Moved well." Kati päätti könköttää arvostelussa takapuoli pystyssä keinuhevosena, enkä ymmärtänyt heti kaivaa nameja esille ;)

Valitettavasti kotisivujen päivitys on hieman tauolla (hahaa, hukkasin salasanat taas kerran), joten uutiset löytyy vaan täältä blogista hetken aikaa.

Elvis ja Paavo olivat olleet Kuopiossa agilitykisoissa. Ihan kivat radat, mutta Paavolle taas hyllyt ja Elvikselle 10 vp ja hylly.



Tähän loppuun vielä muutaman viikon takainen kuva Hemulin (Jangas Cubic Butterfly) pojasta Nemosta (virallisesti Ginseng), jolla on ikää kuvassa 7 kuukautta. Olli ja Anu kävivät Nemon kanssa trimmissä ja kylässä pari viikkoa sitten ja kyseessä onkin tosi mainio nuori walesipoika :)

Ei kommentteja: