sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Raisasta springereiden agility-mestari

Tänään kisattiin Helsingissä Springerspanielit ry:n agilitymestaruudesta Purina Areenalla sateen tuiskiessa ulkona. Mukaan oli ilmoitettu peräti kuusi kasvattiani, joten meitä oli uskomattoman hieno porukka koolla :)

Maxi-1 luokan arvosteli Leena Rantamäki-Lahtinen ja ilmoittautuneita oli peräti 39, joista 13 springeriä. Täplä Jangas Behaving Badly oli Amanda Nummelinin kanssa eka kertaa kisaamassa ja he tekivät todella hienon ja nopean radan, vaikka yksi rima putosikin matkalla. Tuloksena siis 5 vp ja sijoitus 2.!! Tästä on hyvä jatkaa :)

Tico ja Sari kisasivat myös eka kertaa tehden ihan siistin radan, jossa pieni herpaannus matkalla aiheutti hylyn. Paavo ilmesesti keräsi kierroksia odotellessa ja painalsi vauhdilla eteenpäin kohti hylkyä.

Maxi-2:ssa Elvis Jangas Cola For Elvis ja Reetta Huovinen tekivät siistiä rataa, jossa alussa varastaminen ja koiran selän taakse jättäminen aiheuttivat kiellon ja toinen kielto tuli kepeiltä, joten tuloksena 10 vp ja korjaamisista hieman yliaikaa. Elvis on kuitenkin jo varsin varma ja kohtuullisen nopea menijä. Elvikseltä puuttuukin enää yksi sijoitusnolla, jotta he pääsisivät kolmosluokkaan.

Maxi-3 luokkaan osallistuivat Raisa ja Eppu. Raisalle Jangas Duck Soup lentokeinu ja yksi pudonnut rima, emäntä oli suuren osan radasta puoli sekuntia myöhässä ja Raisu pelasti monta kohtaa itse. Tuloksena siis 10 vp ja täpärästi springerimestaruuden voitto :)

Eppu ja Janni saivat hylyn Jannin ollessa muurilla myöhässä ja Eppu ehti kurvata jo seuraavalle hollilla olevalle esteelle.

Kiitos kivasta päivästä kaikille kasvatinomistajille, muille tutuille ja etenkin Niinalle, joka kuvasi kaikkien sprinkkujen kisaradat :) Oli kiva käydä porukalla pizzalla ja etenkin Mantelin ja Täplän sekä Paavon ja Elviksen näkeminen viikonloppuna oli huisin kivaa :) Manteli oli äärettömän söpö takissaan...

Lauantaina käytiin Reetan ja poikien kanssa treenaamassa ja he ovat todella hyviä, kunhan Reetta muistaa koko ajan käskyttää. Etenkin Paavosta tulee todella hieno menijä, mutta nyt vauhti aiheuttaa helposti virheitä ja hylkyjä matkalle. Jos Reetta on aavistuksen myöhässä, Paavo ehtii jo seuraavalle esteellä, vaikka se ei ainakaan kuuluisikaan ratasuunnitelmaan. Paavon tarttee vaan saada rengas, kepit ja putket hankalista kulmista kuntoon, niin hyvä tulee :) Elviksellä onkin jo varmuutta reippaasti.

Ei kommentteja: