torstaina, helmikuuta 12, 2009

Lisää luentoja ja tiineyspäiväkirjaa

Viime viikonloppu kuluikin KoiraExpossa ja sielläkin sain kuulla varsin mielenkiintoisia luentoja JTOsta (kyllä meillä on hyvin tehty, vaikka itse sanonkin ;), jalostustoimikunnista ja pentuvälityksestä, luonteista ja luonteen testaamisesta, OmaKoirasta ja kokeiden ja kilpailujen järjestämisestä. Paljon tuli taas mielenkiintoista asiaa ja hotelli Linnean ruoat olivat taivaallisia. Sitä aina sanotaan, että sellainen koira kuin emäntäkin, ja me taidetaan olla kyllä koko porukka aika persoja hyvälle sapuskalle :)

Jatketaanpas sitten Raisan masu-asukeiden kuulumisilla. Tänään ekasta astutuksesta tulee 39 vuorokautta ja Raisasta on tullut ylhäältä päin katsottaessa aikamoinen päärynä. ulkona neitokainen juokse kyllä edelleen täyttä laukkaa, joten vauhti ei ole vielä hiipunut mihinkään. En omista vaakaa, joten painosta ei ole tietoa muuta kuin se, etti Raisua enää ilokseen nostele. Nisät ovat jo aika isot ja vyötärön ympärys on kasvanut selkeästi. Tässä vielä muutamia kuvia tältä päivältä:








Näin siis elellään 5,5 viikkoa (39 vrk) astutuksen jälkeen. Masu on selvästi kasvanut. Vielä runsas kolme viikkoa jäljellä, joten saapi nähdä millaisiin mittoihin tyttönen leviääkään...

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Ihana päärynä =)