perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Remu tuli agilityn mölli-luokassa toiseksi :)

Remu aka Jangas Direct Action ja Kaisa Majanen uskaltautuivat viimein agilitykisoihin, tosin tällä kertaa vielä mölli-luokkaan. Ja Remuhan meni hienosti saaden 10 vp, aikaa 14 esteen rataa kului vaivaiset 24,79 sekuntia. Tämä tulos riitti luokan toiseen sijaan :D Onnea olkoon hienosta debyytistä, eikun vaan toukokuussa niihin virallisiin kisoihin hyvällä mielellä.

Koitetaan taas saada agirotuunkin joukkue D-jengistä. Agirotuhan järjestetään 3-5.7 Nastolassa, Lahden kupeessa. Ainakin Raisa ja Remu olis jo lähdössä skaboihin. Josko Tarmo ja Sinttu lähtis matkaan perinteitä kunnioittaen ja kenties Reetta innostuisi Paavon kanssa, niin saatais Elvis ja Tico varalle... Kasvattajatäti voi ainakin haaveilla ;) Oikeastaan me saatais varmaan vanhemmista Jangaseista oma joukkueensa, kun Elvis, Täplä ja Eppu on ihan hakoja ja Milla sekä Hemulikin osaa jo hienosti. Annalle vaan olis tietty pitkä matka Oulusta ;)

Springeripäivien ilmoittautuminenkin on alkanut ja näillä tiedoin ainakin Kaisa & remu, minä & Raisa, Janni & Eppu ja Reetta ja Sipi poikien Elviksen ja Paavon kanssa ovat tulossa. Josko vielä muutamalla koirakolla saataisiin joukkoa lisättyä. Annaa ja Millaa olisi kiva taas nähdä viime leirin tapaan :) Eikä nyt olisi paha matka leirille Liisa ja Aksullakaan, ja pääsisi poika taippariinkin viimein.

Ei kommentteja: