sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Paavolle nollavoitto agilityssa, Kati ROP-veteraani ja Lotte PN4 :)

On taas ollut vilkas viikonloppu. Itse kiersin näyttelyitä, kun taas Reetta ja Paavo ahkeroivat loistavasti agilityradalla.

Paavo eli Jangas Dirty Harry on ollut nuoresta asti lupaava agilitykoiran alku, jolla on ollut reippaasti vauhtia. Tämä seikka on tietenkin tehnyt treenamisen varsin haastavaksi, mutta nyt kolmevuotiaana varmuus on tasoittanut vauhdin hurmaa :) Reetta Huovinen kisasi Paavon kanssa tänään kolme kisaa oman seuransa kisoissa Kuopiossa hienoin tuloksin. Eka radalta 10 vp, toiselta ensimmäinen nollatulos ja lisäksi vielä luokkavoitto yli 20 koirakon joukosta! Kolminkertainen Hurraa-huuto ja onnea seuraavien nollien metsästykseen :) Tuomarina agilityradalla toimi Seppo Savikko.

Eilen lähdimme porukalla Sannan ja Lauran kanssa Sauvon näyttelyyn ja poikkesimmepa pikavisiitillä Sannan vanhempien mökilläkin kahvittelemassa. Walesit tuomaroi Kirsi Nieminen. Lotte eli Jangas Elin Kelin Klot sai hienosti ERIn junioriluokassa ja oli lopulta PN4. Raisa sai tyytyä EH:n, mutta Kati eli Sweetie-pie Kathy vetreänä 12-vuotiaana vuoden ilmaisessa näyttelyssä (yli 10-vuotiaat kun saivat osallistua ilman maksua) sai ERIn ja palkittiin ROP-veteraanina!!

Tässä vielä Katin hieno arvostelu: "12 v. hienossa kunnossa oleva vielä vetreästi liikkuva veteraani. Viehättävä, feminiininen pää. Hyvä kaula. Erinomainen runko. Hyvä raajaluusto. Erinomaiset takakulmaukset, hyvät matalat kintereet. Liikkuu iloisesti." On se mummo vaan aika pakkaus edelleen :) Ja diilihän Katin kanssa oli se, että se sai käytnnössä syödä kehässä niin paljon namia kuin vain ehti. Ja "lihapullamoottorihan" toimi taas moitteettomasti.

Tänään osallistuimme muutaman kilometrin päässä kotoa pidettyyn Vantaan näyttelyyn hieman laihoin, mutta ihan kohtuullisin tuloksin. Lotte sai junioriluokassa EH:n ja oli luokan toinen (neljästä osallistujasta), Raisa voitti käyttöluokan EH:lla.

Laittelen muitakin arvosteluja huomenissa.

Ei kommentteja: