sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Raisa tuli 29:lle sijalle agilityn SM-kisoissa!!

Raisa eli Jangas Duck Soup osallistui agilityn SM-kisoihin Vantaalla. Raisa on vasta kolmas walesi, joka on päässyt osallistumaan SM-kisoihin. Ja ensimmäinen 50 parhaan koiran joukkoon päässyt eli myös finaaliradalle osallistunut walesilainen.

Ensimmäinen rata oli Salme Mujusen hyppyrata, joka oli varsin kinkkinen, mikä näkyi myös tulostasossa. Nollia tuli vain viisi kipaletta 162 kisaajan suorituksesta. Raisan kanssa olin yhdessä kohtaa pahasti myöhässä ja siitä sitten tuli kielto ja monta sekuntia pyörimistä eli tulos oli lopulta 10,83. Tällä tuloksella sijoituttiin 36. Radasta löytyy video Ellan blogin kautta. Kiitos Teemulle kuvaamisesta!

Toisella radalla oli mukana myös kontaktiesteet ja tuomarina toimi Sisko Pulkkinen. Tuloksena taas kielto, tosin yllättävässä ja helpossa paikassa, ja siitä pari sekuntia yliaikaa. Eli toisen radan tulos oli 7,29. Täältä löytyy linkki finaaliradan videoon: Royal Caninin sivut, sieltä Maxi ja 15 Raisa.

Kokonaistuloksemme (kahden radan yhteenlaskettu tulos) oli 18,12 ja sillä saatiin sijoitus 29. Eli mokista huolimatta voi olla ihan tyytyväinen suoritukseen.

Eli näin siis selvittiin ekoista SM-kisoista kunnialla :)