lauantaina, tammikuuta 21, 2012

Ellalle hyviä tuloksia agilityssä

Tänään vietettiin HSKH:n Vuokkoset Areenan avajaisia ja mukana olivat kasvateistani kisaamassa Ella ja Lotte. Lotten kanssa harjoittelu on nyt Sannan perheineen matkustellessa kaukomailla jäänyt kolmeen treenikertaan kanssani, onneksi olen saanut Lottea lainata treeneihin, kun ne Waden kanssa ovat hoidossa Niinalle. Näistäkin kaksi treeniä tehtiin viime torstaina ja eilen perjantaina. Lotten eli Jangas Elin Kelin Klot kanssa on erittäin kiva kisata, vaikka tiesinkin, että kepit ovat vielä hieman raakileet ja todella haasteelliset ohjatessani koira oikealla puolella ja/tai vaikeasta kulmasta sisään kepeille. No, Kari Jalosen kummallakin radalla kepit olivat 90 asteen kulmassa edelliseen ja sillä tavoin, että ne olisi ehdottomasti kannattaanut suorittaa ns. väärältä puolelta. Kepeillä oli kuitenkin edelliskertaa vähemmän kiertämistä, vaikkei niitä onnistuneiksi voikaan sanoa. Eka kerralla tosin ihan itse työnsin koiran väärästä keppivälistä sisään. Lisää treeniä siis kaivataan kipeästi (meille kummallekin yhdessä). Eka radalta hylkäys tulikin kepeiltä, joka oli kolmanneksi viimeisin este, toisella radalla minun oli taas hankala pysyä pystyssä ja kaaduttuani kolmannella esteellä rähmälleni, ehti neiti jo tehdä väärän radan. Kuitenkin Lottiksen kanssa kisaamisesta jäi oikein kiva mieli :)

Siskotyttä Ella eli Jangas Elli-Velli ohjaajansa Tiinan kanssa pistikin huomattavasti paremmaksi. Heillä kyseessä oli vasta kuudes ja seitsemäs kisa ja tuloksena kummaltakin radalta oli 5 virhepistettä kepeiltä ja niiden korjaamisesta tuli hieman yliaikaa :) Radat olivat kuitenkin eheät ja todella kivat katsella, vaikkei Ella ihan kovimmassa vauhdissa ollutkaan. Tällä menolla nollaulos on koirakolle vain ajan kysymys. Hyvää työtä!!

Katin pojanpoika Nemo alias Ginseng osallistui emäntänsä Anun kanssa ekoihin kisoihinsa ja vaikkei vielä tulosta tullutkaan, saivat he vauhdikkaat ja iloiset radat tehtyä. Talvitreeneissä saadaan taas paneutua keppeihin ja keppikulmiin, kun ne on jätetty hieman pienemmälle huomiolle loppusyksystä ja sen kyllä huomaa...

  Oman seuran halli on ihanan valoisa ja tilava, mattopohjaa ei kaatumisestani huolimatta voi syyttää huonoksi ja lämpötilakin on miellyttävä noin + 10 astetta. Huomenna jatketaan kisailua heti aamusta, kyllä noissa puitteissa kelpaa kisailla. Etenkin kun matkaa hallille on vain 20 minuuttia kävellen ja viitisen minuuttia autoillessa. 

Ellan blogista (linkki oikealla olevassa valikossa) löytyy vieläpä videoaineistoakin päivän kisoistakin. Käykäähän kurkkimassa. 

Ei kommentteja: