torstaina, tammikuuta 05, 2012

Uusi vuosi, uudet kiireet ;)

Uusi vuosi tulla tupsahti ja ensimmäinen viikko on vilahtanut huimaa vauhtia ohi. Ensi viikolla pitäisi aloittaa työntekokin taas yli vuoden tauon jälkeen. 

Olemme tällä(kin) viikolla reippaasti treenailleet. Tiistaina kävimme katsomassa EVL-liikkeitä Riitan opissa. Tässä muutamia kommentteja itselle muistettavaksi:

Ruudussa uutena tulee merkille lähetys ennen ruutuun menoa. Raisan voi lähettää 5-7 metrin päästä merkille ja se löytää lähes poikkeuksetta oikean kohdan merkin takana ja pysähtyy sinne odottamaan hyvällä ilmeellä. Nyt pidennetään vain hiljalleen matkaa merkille. Ruutuun lähetys merkiltä sujuu sinänsä hyvin, mutta treeneissä eka kerta kannattaa käydä näyttämässä ruutu itse kävelemällä sinne. Välillä Raisaa voi lähettää ruutuun hieman lähempää ruutua ja antaa oikein selvän käsimerkin (ja mahdollisen vartaloavun). Seuraavat kerran tuntuvat menevän hyvin, kun Raisa on merkannut ruudun. 

Ohjattu nouto on myös kohtuullisen hyvällä mallilla. Merkille lähetykset tehdään ihan vierestä namin kanssa, ettei neitokainen vain eksy suoraan noutoa suorittamaan. Noutokapuloita voidaan hiljalleen siirtää lähemmäksi oikeita paikkojaan ja lisätä sinne mukaan kolmas kapula (erilainen ja kauemmas). 

Luoksetulo on hyvin vauhdikas, mutta nyt tarttis vahvistaa huomattavasti seisomaan pysähtymistä. 

Z:tassa aletaan vahvistaa seisomista ja harjoitella käskyjä peruuttaessani Raisan edessä.

Tunnari löytyy hyvin, mutta pureskeluun treeniä namien kanssa kotona.

Agilityäkin käytiin treenaamassa niin lauantaina, tiistaina (upouudessa hallissa) kuin eilenkin Raisan ja Lotten kanssa. Lotte taitaa päästä kanssani kisaamaankin tammikuussa. 

Tänään treenaillaan taas näyttelykäytöstä kasvattien kanssa Juvanmalmilla. Niina on taas tulossa meitä kouluttamaan :)

Ei kommentteja: