keskiviikkona, lokakuuta 24, 2012

Lelukoirien pentulaatikko

Tällä hetkellä pennut ovat äärimmäisen helppoja, kun Essi-emo hoitaa täysin niin ruokinnan kuin "vaipanvaihdonkin", ja pienet karvalapset alkavat erehdyttävästi muistuttaa nappisilmäistä lelukoiraa. Silmät ovat auvautuneet koko porukalla viikon aikana ja ilmeisesti myös korvat alkavat hiljalleen kuulla ympäristön ääniä. Naperot kasvavat ihan silmissä ja isoimmat painavat jo toista kiloa. Tällä kertaa viesti tulee enemmänkin kuvakavalkaadin muodossa.

Valpskötseln i det här skede är så otroligt lätt: Essi både matar och putsar valpar. Småttingar är helt tysta och börjar se ut som väldigt söta leksakshundar med sina små,  mörka ögon. Valpar har redan mycket fart när hundmamman kommer till valplådan och de hittar spenarna genast. De största valparna väger redan över 1,2 kilogram.


Alkaa olla ahdasta

Välillä Essi imettää istuallaan

Här ser man tydligt hur mycket valpar har vuxit redan
Det är tryggt bredvid mamma

Lähekkäin
Mä katson suureen maailmaan...

Essi "vaihtaa vaippoja"

Maasta se pienikin ponnistaa


Kuluneen viikon aikana olen törsännyt pienen omaisuuden koirakirjoihin, joiden muutenkin tunnustan olevan heikkouteni. Niin, ei ihan jokaisella ole omaa koirakirjahyllyä. Oma koirahyllyni sisältää muutamia todellisia aarteita, joita ei koko maailmassa ole saatavilla enää, vaikka toisaalta minulta puuttuu haluamiani kirjoja vielä enemmän kuin mitä on koskaan tullut hankittua. Tämän viikon hankintoihin ovat kuuluneet siis seuraavat aarteet: 


Ei kommentteja: