perjantaina, lokakuuta 19, 2012

Tuffsen tositöissä

Tuffsen eli Jangas Gotta Go on päässyt lintumetsälle Yangan Jangas Bending the Rules ja tämän isännän Kajn kanssa. Tuffsen oli malttanut hienosti toimia, vaikka Yangalla oli juoksu. Koirat olivat tehneet yhtäaikaista hakua ja Tuffsen oli päässyt myös noutamaan vesilintuja merestä. 

Tässä Pian kommentit toisella kotimaisella: 
 "Lite otur på orrjakt då det var "för bra väder" och sen fanns inte bra skottchanser då när hundarna hade fått upp orre. Kaj tyckte det gick bra att jaga med dem tillsammans, Tuffsen tog bra modell av Yanga och följde fint Kajs order och dirigering. Så riktigt fint ut när de både två sökte genom "varsin halva" :) och samarbetet funkade bra. I måndags morse for Kaj ut med bara Tuffsen på orrjakt och då lyckades det bra å de fick en orre :)"

Tässä mukavia kuvia metsästysreissulta:
Tuffsen ja Yanga

Veneessä Kajn kanssa

Täyttä laukkaa eteenpäin

profiili

Tuffsen ensimmäisen teerensä kanssa
Pikäpäivitys pentulaatikosta: Yleensä pennut kaksinkertaistavat syntymäpainonsa noin 10 vuorokokauden iässä, mutta tässä vaiheessa 8 päivän iässä jo viisi pennuista on ehtinyt siihen vaiheeseen, kun edellisten perässä seurasivat tänään Blondiini, Brunette ja Herra Liituraita. Usealla pennulla alkaa jo näkyä silmänurkkaa, joten silmätkin alkavat oletettavasti avautua lähipäivinä. Muutenkin pennut alkavat enemmän ja enemmän muistuttaa koiria marsujen sijaan. Pigmenttiäkin alkaa olla kuonoissa jo reippaasti. Koko lauma koostuu hyvin tyytyväisistä ja hiljaisista pennuista. Kaikki tissittelevät ahkerasti ja tehokkaasti. Starankin painonnousu on taas kiihtynyt. 

Nelli eli Jangas Fleur-de-Lis oli silmätarkastuksessa ja kaikki oli kunnossa silmienkin osalta. Hienoa! F-pentueesta enää Fanny on silmätarkastamatta ja lonkkakuvaamatta ja eiköhän nekin saada hoidettua tämän vuoden puolella. 

Ei kommentteja: