keskiviikkona, lokakuuta 17, 2012

Onnea 6-vuotiaat Deet!!

6 vuotta sitten näihin aikoihin D-pentue oli juuri syntymässä. Ja nyt tämä hyvin persoonallinen lauma on kasvanut jo keski-ikäisiksi koirakansalaisiksi. Onnea Remu. Paavo, Tarmo, Nuppu, Tico, Manteli ja tietysti meirän Raisa!!

Mitäs veli- ja sisarkultien vuoteen on kuulunut:

Remu eli Jangas Direct Action on  saanut aiempien selkävaivojen jälkeen viettää tervettä elämää ja ehtinyt mm. tokoilemaan hienoin tuloksin: muutama viikko sitten Kaisa ja Remu pokkasivat avoimen luokan 1-tuloksen!! Lisäksi Remu on ollut mukana hoitemassa perheen kaksijalkaista lisäystä bordercollie Tipin kanssa. 

Tarmo eli Jangas Da Vinci Code on näin kunnostautunut varastelussa ja saanut hotkaistua naamariinsa niin pussillisen purkkaa kuin pullollisen rypsiöljyäkin tänä syksynä. Pilke silmäkulmasta ei siis ole tältä porukalta mihinkään kadonnut. Tarmo on myös kunnostautunut agilityssa ja alkaa olla nopea ja tarkka poika. Muutama kisakin on suunnutteilla vielä tälle vuodelle.

Paavo eli Jangas Dirty Harry on myös jatkanut agiltyn harrastamista vaihteeksi vaatimattomammin tuloksin, mutta eiköhän se vika nollakin ykkösistä pian tule.

F-pentueen viehättävä emä Nuppu eli Jangas Dolce Vita viettää taas syksyn mielipuuhassaan lintumetsällä isännän kanssa.

Tico eli Jangas Dirty Dancing keskittyy lastenhoitoon Leeviin ja Neean pitäessä huolta niin äidin/emännän kuin koirankin elämän vauhdikkuudesta.

Manteli eli Jangas Dimples viettää rauhallista elämää Turussa äitinsä Täplän ja tätinsä Millan seurassa.

E-pentueen emä sekä G- ja H-pentueiden mummu Raisa eli Jangas Duck Soup saavutti vuoden aikana agilityvalion arvon ja VOI1-tuloksen TOKOsta.  Raisa ottaa mielellään Sebastianinkin mukaan TOKO-treeneihinsä kentälle ;)

Onneksi olkoon koko laumalle!! 

Vielä muutama kuva pentulaatikosta: 






Ei kommentteja: