perjantaina, joulukuuta 14, 2012

9 viikon temmellystä!

Alkaa näyttää siltä, että meillä tietokoneelle pääsy on aiempaa hankalampaa, kun Sebastian osaa sammuttaa nettipiuhan leikkiensä lomassa. Koneelle olisi siis päästävä ilman, että kekseliäs kaksivuotiaamme on lähistöllä... 

Muistattehan pentujen kanssa myös tapakasvatuskurssin: 
Pennun tapakasvatus
8-viikkoisten pentukoulu

Olen saanut onneksi kuulla pentujen kuulumisia viikolla. Sandyn (Jangas Huller om Buller) elämä on alkanut vauhdikkaissa ja varsin onnistuneissa merkeissä. Lopulta uni yllättää - usein syliin. Tässä alla ihana otos Samusta ja Sandysta yhdessä. 


Jangas Hopsansaa eli Mimmi matkusti aina Ruotsiin saakka. Neiti käyttäytyi kuulemma loistavasti laivalla ja autossa kotimatkalla ja pääsi tapaamaan myös Albin-isää. Tällä viikolla pennulla onkin ollut kova vauhti päällä! Siwin ottamat kuvat ovat alla. 

Mimmis liv kan man följa i fortsättningen också i kennel Smörsoppens hemsidor.


Jangas Hopsansaa "Mimmi"

Siskokset Ronja eli Jangas Hissun Kissun ja Heta eli Jangas Heikun Keikun olivat meillä eilen kylässä. Pennut ovat saanet jo aloitela kontaktiharjoituksia, luoksetulon ja noutamisen alkeita ja ovat kuulemma nekin aikamoisia sylikissoja ;) 
Jangas Heikun Keikun "Heta"

Jangas Hissun Kissun "Ronja"

Pojat temmeltävät edelleen meidän ilonamme ja pääsevät usean kerran päivässä peuhaamaan lumeen tai olohuoneen ja keittiön puolella, koska isot pojat eivät enää millään väsy pienessä pentuaitauksessa. Ruoka tuntuu maistuvan hyvin koko porukalle ja uni maittaa öisin. Perusasiat ovat siis kunnossa. 


Jangas Horse Feathers

Jangas Heppuli Keppuli etsii edelleen omaa harrastavaa ja aktiivista kotia. Koitamme ottaa kontaktinhakuisesta ja rohkeasta naperosta muutamia videopätkiä viikonlopun aikana. 
Jangas Heppuli Keppuli

Valpar tycks trivas jättebra i sina nya hem: de sover och äter bra! De tycks erbjuda kontakt bra genom att titta i ögonen och vill gärna sova i famnen. Vi har ännu pojkarna hemma: Jangas Heppuli Keppuli söker ännu ett eget aktivt hem och Jangas Horse Feathers skall flytta till sitt hem på lördagen.  Syskonen Heta (Jangas Heikun Keikun) och Ronja (Jangas Hissun Kisuun) besökte oss i går och valparna hade sååå roligt tillsammans. 

Ei kommentteja: