torstaina, joulukuuta 06, 2012

Vauhti sen kun kiihtyy...





Tässä vaiheessa aina muistaa, miksi pennut ovat 8-viikkoisina luovutusiässä. Hunnilauma alkaa olla sen mallinen konkkaronkka, että niiden on aika lentää pesästä. Tänään Essi lähti jo innolla omistajaperheen mukaan ja viikonlopun aikana lähtee viisi pennuista uusiin koteihinsa. Pahimpien pakkasten helpotettua pääsimme tänään myös ulos ulkoilemaan Thynellin perheen vierailleessa pentuja katsomassa. Pennut hauskuuttivat itseään lumessa ja Essikin pääsi mukaan rallia juoksemaan. Iltapäivästä pennut pääsivät myös mellastamaan olohuoneen puolelle, joten tänään on riittänyt laumassa vauhtia. Eilen olinkin sen verran poikki, että naperot saivat viihdyttää itseään hirven luiden avulla ja kyllä niistä riittikin hauskuutusta ja nakertelua tunniksi. Vierailijoita meillä on riittänyt ja pennut ovat saanet tottua ihmisiin vauvasta vaariin. Huomenna on vielä eläinlääkärin tarkistus ja rokotus, tänään onkin taas maisteltu matokuuria. Pennut ovat ihanan leikkisiä kavereita eivätkä vähästä hätkähdä: hauska lauma siis!

Heppuli Keppuli Sebastianin halauksessa

Hopsansaa ja Sebastianin paita...

Karhunkaataja

Nahistelua

  Pentujen lisäksi olin vetämässä tiistaina treenit ja Ada, Pihla ja Piko tekivät hienosti yli 10 esteen mittaista rataa, kisaavat nyt luonnollisesti ovat muutenkin päteviä ja Hertan kohdalla päästiin taas eteenpäin renkaan ja keppien suhteen. 



Esteiden yli



Vauhtia!

Heikun Keikun
Sama neiti leikkii

Heikun Keikun ja Hupsis

Herra Horse Feathers



Kynän noutoa alá Huller om Buller

Lisää nahistelua

Hertasta puheen ollen. Nyt tulivat Hertan ja Viiman DLA-tuloksetkin, kummatkin ovat heterotsygootteja, mutta niillä ei valitettavasti ole waleseille kovin harvinaisia haplotyyppejä (1 tavallisin, 2 ja 3 vielä varsin tavallisia jne). Kaikkien tutkittujen kasvattieni tulokset ovat tässä: 

Jangas Gone with the Wind WSS1 WSS2
Jangas Forget-Me-Not WSS1 WSS3
Jangas Elin Kelin Klot WSS2 WSS6
Jangas Duck Soup WSS2 WSS3
Jangas Dolce Vita WSS1 WSS3
Jangas Direct Action WSS2 WSS3

Ei kommentteja: