sunnuntaina, joulukuuta 09, 2012

Onnea matkaan H-hulivilit!!

Tänään tuli taas se aika, että sanoimme hyvästit pentueen tyttösille. Olo tuntuu samaan aikaan haikealta ja helpottuneelta ja iloiselta, koska pennut ovat menossa todella mukaviin koteihin. Pojat vielä temmeltävät pentuhuoneessa, tosin herra Liituraita alias Jangas Horse Feathers on muuttamassa uuteen kotiin viikon päästä. Jangas Heppuli Keppuli etsii vielä omaa rakastavaa ja harrastavaa kotia. 
Sinisilmäiset naperot ;)

Tänä aamuna Linda ja Kimmo tulivat hakemaan Jangas Hissun Kissun eli "Ronjan" (pentulaatikkonimeltä Stara) uuteen kotiin Espooseen. Kimmon perheellä on ollut aiemminkin walesi Tellu (Benton Bed Time Tale).  Ronja meni sijoitukseen ja näemme jo ensi torstaina uudestaan! 
Ronja flyttade till Esbo och blev fodervärdstik.  Hon skall bli viltspår- och agilityhund.

Seuraavana vuorossa oli toinen sijoitusnarttu Jangas Huller om Buller eli "Sandy" (aiemmin "Silmukka"), joka muutti Lopelle Lauran, Markon ja perheen poikien iloksi ja Lauran harrastuskoiraksi.
Sandy blev fodervärdstik också och flyttade till Loppi. Sandy skall få träna lydnad och agility. 
Huller om Buller ja Heppuli Keppuli
 
Eikä kauaakaan kun matkaan lähti myös Jangas Hupsis eli "Sofi" (aiemmin "Spot"), joka muutti Essin agilitykoiraksi Raisioon mäyräkoira Sussun riesaksi. Perheellä on ollut aiemmin Siiri-walesi (Milfeddyg Hiffyn). 
Sofi flyttade till nära Åbo och blir agilityhund.

Iltapäivällä kotiinsa lähti myös Jangas Heikun Keikun eli "Heta" ("Blondiini") kohti uusia haasteita Helsinkiin Teron, Tuulian ja lasten iloksi. Heta päässee aikanaan treenaamaan myös agiliitoa ja näemmekin tyttöstä seuraavan kerran jo torstaina. 
Heta skall bli en agilityhund likaså och hon flyttade till Helsingfors. 

Vielä viimeisenä lähti kohti Ruotsia Siwin ja Lenan kanssa Jangas Hopsansaa eli "Mimmi" ("Brunette"). Mimmi muuttaa mummun Smörsoppens Myntan eli "Majan" seuraksi hevostilalle Monican hoiviin. 
Lycka till Mimmi i Sverige i kennel Smörsoppens!!
Siw on suosiossa

Puss puss!

Onnea matkaan kaikille pentueen tyttösille!! Tavataan toivottavasti pian :)

Ei kommentteja: