tiistaina, tammikuuta 08, 2013

Kuulumisia

Täällä elämä rauhoittui kummasti pentujen muutettua omiin koteihinsa. Sebastian aina välillä kaipailee Eppua (Jangas Heppuli Keppuli), josta tuli pojan paras kaveri. Iltaisin saattaa kuulua sängystä vielä vieno ääni: "pentu... heppu... pentu...". Epulla on kuulemma mennyt hyvin uudessa kodissa alkuunsa.

   Tosin Essi tuli meille toistaiseksi, koska neidin oli vaikea sopeutua yksinoloon omassa kodissaan sinne palatessaan. Tällä viikolla lainaillaan Jaanalta kameraa, niin saadaan nähdä mitä neiti touhuilee täällä. Ainakin se jää edelleen tänne kohtuu rauhassa eikä mitään ole täällä tehty tyttöjen kesken vaan kotiin tullessa kaikki on paikoillaan eikä ääntä kuulu. Syksyn kymmenen viikon aikana yksinolo (lue: koirien kesken olo) ei ollut ongelmallista täällä meillä.

   Olen saanut ihania kuvia H-pennuista eli tässä ovat Sofi ja Mimmi: 
Sofi eli Jangas Hupsis ja "isosisko" Sussu

Mimmi eli Jangas Hopsansaa

Tänään päästäänkin taas agilitytreeneihin walesimaisessa joukossa. Eilen puolestaan oltiin Raisan kanssa agilityssä ensi kertaa kuukauteen, kun joulupäivän treenit jäivät luonnollisesti välistä ollessamme Tampereella. Raila-koutsilla oli tiukka linja eilen ja sainkin tehdä kymmenen etunoja-punnerrusta illalla unohdettuaan koiran selän taakse ollessani myöhässä radalla. Raisalla oli taas vauhtia ja intoa. Pitäisi vaan itse muistaa antaa sen hakea takaakiertoja huomattavasti itsenäisemmin eikä mennä tyrkkimään sinne niin, että myöhästyy seuraavasta kohdasta.

  

Ei kommentteja: