tiistaina, tammikuuta 15, 2013

Talven hiljaiseloa

Tuntuu, että meillä elämä on kovasti rauhoittunut pentujen muutettua koteihinsa ja olemme perheen kanssa viettäneet varsin seesteisen rauhallista elämää, joka tuntuu tulevan tarpeeseen, jotta saada patterit ladattua näin talvipakkasilla.
Jangas Gale Wind "Pihla" 16 kk

 Ihan kaikki eivät sentään ole olleet yhtä laiskoja, koska Pihla eli Jangas Gale Wind teki debyttinsä virallisessa näyttelyssä. Tuloksena oli H Jari Partaselta Kajaanissa, mutta arvostelu oli todella kiva ja neiti oli käyttäytynyt hyvin:

"Antaa hieman kevyen ja pienen vaikutelman. Erittäin feminiininen pää. Kaunis ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomaiset etukulmaukset ja erittäin lupaava eturinta. Runko saa vielä täyttyä. Hyvä lantio. Toivoisin enemmän luita ja hieman enemmän kokoa. Liikkuu tasapainoisesti sivulta. Hiukan niukassa karvassa. Hyvä väri. Kauniisti esitetty."

Hertta ja Sebastian sohvalla
Viime viikonloppuna Hertta eli Jangas Forget-Me-Not oli meillä hoidossa ja se on todellakin Herttainen walesilainen. Uskomattoman kiltti ja lapsirakas tyyppi, ihan samanlainen kullanNuppu kuin äitinsä. Sain hankittua viimein uuden kameran (edellisen ollessa jo kuusi vuotta vanha ja jouduttua useampaankin kertaan vahingossa noutokapulaksi...). Nyt saa sisälläkin otettua ihan asiallisia kuvia.

Hertan katse

Olen saanut kuvia H-pentulaisista ja ainakin neljä Suomessa asuvaa tyttöstä on tulossa ensi sunnuntaina treeneihin. Vanhempiakin kasvatteja on tulossa useita. Vielä mahtuu muitakin mukaan! Eli kyseessä on sunnuntai 20.1.2013 klo 12-14 Ojangossa (Piktämäentie, Vantaa) kentällä kaksi. Aiheena tapakasvatus/näyttelykoulutus ja agility (kepit vanhempian kanssa, putki, kontaktit ja aita pentujen kanssa). 

Tässä kuva Mimmistä (Jangas Hopsansaa) ja pentujen mummusta Majasta (Smörsoppens Mynta): 
Maja ja Mimmi
Ja tässä Ronja-siskosta (Jangas Hissun Kissun) kuvia: 




    Tekninen tuki ja turva Jaana laittoi viikonloppuna nettikameran kuntoon ja nyt olen nauhoittanut Essin yksinoloa - tai oikeastaan Raisan ja Essin kaksinoloa aamun ensimmäisen tunnin aikana. Videot ovat olleet kummaltakin päivältä maailman tylsintä katsottavaa, kun Essi makaa pää maaassa portin luona ja Raisa saattaa hieman kuljeskella tai vaihtaa jopa kylkeä. Toistaiseksi yksinolo on näyttänyt äärimmäisen rauhalliselta ja työhuone näyttää ihan samanlaiselta kotiin tullessa.                               


Ei kommentteja: