sunnuntaina, tammikuuta 20, 2013

Pentu- ja kasvattitreffeillä

Tänään pidettiin Vantaalla HSKH:n Vuokkoset Areenalle pentutreffit H-pentueen 3 kuukauden ikäisille naperoille ja samalla pujottelu- ja näyttelytreeneihin pääsivät myös Piko, Pihla ja Essi. Suuri kiitos Lindqvistin Niinalle, joka tuli pitämään näyttelykoulutusta ja kiitos kaikille mukaan päässeille. Essi ja Sebastian olivat selvästi laillani innoissaan pentujen tapaamisesta. Ihania pieniä pusuttelijoita, jotka jaksoivat ikäänsä nähden keskittyä hienosti eikä hallikaan pelottanut. Oli ilo nähdä suurin osa pennuista samalla kertaa! 

Toivottavasti tavataan sankoin joukoin taas 17.2 ja 6.4 treenien merkeissä samassa paikassa. Muistattehan ilmoittautua mukaan, jos pääsette! Lisätietoja löytyy seuraavasta viestistä: http://jangas-kennel.blogspot.fi/2013/01/suunnitelmissa-talle-vuodelle.html


Idag var fem av H-kullens valpar samlade i valpträningar. Det var jätteroligt att se valparna med nya duktiga ägare. Valpar fick träna allmänlydnad samt lite utställningar och agility. Valparna trivdes bra i hallen och hade jätteroligt tillsammans!

  Tässä vielä kuvasatoa päivältä:
Pentulaiset omistajineen: Eppu, Sofi, Sandy, Heta ja Ronja.
Jangas Heppuli Keppuli "Eppu" 3 kk
Jangas Heikun Keikun "Heta" 3 kk
Jangas Hissun Kissun "Ronja" 3 kk
Jangas Huller om Buller "Sandy" 3 kk

Jangas Hupsis "Sofi" 3 kk
P.S. Lisäsin viikon vanhaan viestiin myös kuvat Pihlasta ja Hertasta.

Ei kommentteja: