perjantaina, maaliskuuta 08, 2013

Onnea 4-vuotiaille E-pennuille!!

Tänään tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun Raisa synnytti Jangas E-pentueen. Onneksi olkoon aikuiseen ikään tassutelleille Essille, Ellalle, Lottelle, Pipsalle, Taralle, Hanille, Wilmalle, Sakelle ja Dantelle!

Muisteellanpas mitä koirien vuoteen on mahtunut: 

Essi ja Jangas Enttententten on viettänyt puolet kuluneesta vuodesta luonamme ja eiköhän se jää tänne ihan pysyvästi. Essi synnytti lokakuussa ihanan H-pentueen ja on sen lisäksi ehtinyt saada SA:n näyttelyistä ja yliaikanollan Maksi-1 luokasta agilitystä. 
Essi poseeraa
 Ella eli Jangas Elli-Velli on menestynyt hienosti useassa lajissa. Agilityssä Tiina ja Ella pääsivät medi-1 luokkaan ja saivat sieltä kolme LUVA-tulosta päästen kisaamaan kakkosluokkaan, josta heti ensimmäisestä kisasta tuli nollatulos. TOKOssa koirakko teki debyyttiinsä saamalla ALO2-tuloksen, joka jäi muutaman pisteen ykkösestä. Syksyllä neiti vietti paljon aikaa lintumetsällä :) 
Ella puomin alastulolla

Pipsa eli Jangas Easy-Peasy menestyi siskonsa tapaan hienosti agilityssä saaden kaksi LUVA-tulosta Maksi-1 luokasta ja vielä yhden nollan 2-luokasta. Hienoa! Pipsalla vauhtia riittää, kunhan vaan ajolinjat ovat sopivat... Näyttelyssä Pipsa palkittiin EH:lla, kun minun kanssani esiintyminen ei näyttänyt ihan siltä miltä piti.

Dante eli Jangas Even-Stevens on käynyt emännän opiskelukiireistä huolimatta agilityssä kisaamassa ja koirakko on saanut useammankin nollatuloksi Maksi-3 luokasta. Dante palkittiin Karkussa EH:lla isossa avoimessa luokassa ja suoritti syksyllä taipumuskokeen hienoin arvosteluin! 


Sakke eli Jangas Eager-Beaver on jatkanut agilityn harjoittelua nuoren emäntänsä Siirin kanssa ja lisäksi poika palkittiin SERTillä näyttelyissä. Syksyllä Sakke pääsi metsällekin. 


Lotte eli Jangas Elin Kelin Klot vaihtoi vuoden aikana kotia Minnan luo ja sitä ennen ehti saada muutaman agilitytuloksena kanssanin Maksi-1 luokasta. Lotelle tosin on steriloinnin jälkeen kertynyt hieman ylimääräisiä kiloja vyötärölle.

Hani eli Jangas Eye-Popper nauttii kotikoiran elämästä ja eritoten pitkistä pelto- ja metsälenkeistä ja kävi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään saamassa ERIn. 

Wilma eli Jangas Ees-Taas on viettänyt rauhallisen vuoden koti- ja agilitykoiran elämää hoidettuaan vuotta aiemmin G-pentueen kunnialla maailmalle. 

Tara eli Jangas Enni-Menni elelee Kouvolassa koti- ja seurakoirana. 

Sydämelliset synttärionnittelut koko joukolle!!

Ei kommentteja: