tiistaina, maaliskuuta 05, 2013

Pihla Tehis Cupin putkiluokan 5. !

Pihla eli Jangas Gale Wind ja Eve osallistuivat ensimmäisiin epiksiin agilityssa. He kisasivat putkiluokassa, joka koostui pelkästään yhdeksän putken suorituksesta,  vauhdikkaasti ja virheettä.  Koirakoita osallistui illan aikana useita kymmeniä kaikista koko- ja tasoluokista. Pihlan ja Even aika oli illan viidenneksi nopein! Pihla on Gale Wind-nimensä mukainen varsinainen puhuri :) Onnea!

Essin kanssa illan kisa medi-mölleissä (aikataulujen vuoksi oli päästävä kotiin ennen makseja) meni hyvin harjoituksen piikkiin ylimääräisen puomin suorituksen merkeissä. Myös Piko ja Jaana olivat käyneet putkiluokassa kisaamassa.

Pihlan sisko Viima on kärsinyt koko alkuvuoden kapitartunnasta ja sai vielä stronghold-lääkkeen, kun kaikki kapi"nystyrät" eivät vieläkään olleet hävinneet. Nyt onneksi häntään on tullut jo karvaa takaisin... Onneksi Viima asuu aivan ihanassa sijoitusperheessä, joka jaksaa hoitaa neidin kuntoon.
Viima ja kissansa "pikku-Osku"

Essin tytär Sofi eli Jangas Hupsis on osallistunut vauva-agilityyn ja tehnyt jo ensimmäiset hienot ratapätkät neljän kuukauden iässä :) 

Ei kommentteja: