sunnuntaina, huhtikuuta 28, 2013

Taipumuskoe-, metsästys- ja MEJÄ-treenit 4.5.2013

Muistuttaisin vielä taippari- ja metsästysharjoituksista sekä MEJÄ-harjoituksista Jangas-kasvateille ja muutenkin voidaan viettää pentutreffejä Espoon Oittaalla lauantaina 4.5. noin kello 10-16, MEJÄ 9-16.

MEJÄ on tarkoitus aloittaa yhdeksän maissa jälkien teolla klo 9-11, teoriaa päivällä ja iltapäivästä jälkien ajo. Jussi ja Taija Leskinen (JVA-Tintin omistajat) pääsevät toivottavasti kouluttamaan ja heidän tulonsa varmistuu 1.5.


Taippariharjoituksissa käydään taipparin osa-alueet läpi: sosiaalisuus, hakuharjoitus, tehdään laahausjälki ja harjoitellaan riistapukin noutamista. Tällä kertaa jätetään uintireissu välistä, kun vesi on vielä hyytävän kylmää. 


Metsästyskoulutuksessa paneudutaan enemmän tottelevaisuus-, nouto- ja hakuharjoituksiin. Haluttaessa voidaan harjoitella myös vesityötä.


Kouluttajina ovat Pauli Sarsama (Nupun metsästystä aktiivisesti harrastava isäntä), Virpi Saarinen (metsästyskokeissa ahkerasti käynyt walesiharrastaja), Veikka-vaarin emäntä Niina Lindqvist sekä toivottavasti myös Jussi ja Taija Leskinen.


Myös juoksuaikaisten narttujen on mahdollista osallistua iltapäivästä. Toivoisin ainakin H-pentueen paikalle, olisi kiva nähdä koko porukkaa kerralla :) Hinnaksi tulee varmaan taas 5-10 euroa/koira osallistujien määrästä riippuen. Majalla on hyvää tilaa myös lasten touhuilla.


Varmistaakaahan vielä tulonne ja ilmoitattehan samalla, kuinka monta henkeä on tulossa, niin osaamme varata ruokaa ja pannaria sopivan määrän. Laitan vielä tarkemmat ryhmäjaot vappuna, kunhan Taijan ja Jussin mukaan pääseminen varmistuu.


Toivottavasti nähdään sankoin joukoin viikon päästä!


Tässä vielä loppuun muutama potretti Tuffsenista (Jangas Gotta Go) kalastusreissussa:


Ei kommentteja: