perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

10-vuotisjuhlat

Tänään vietetään Jangas-kennelin ja ensimmäisen Jangas-katraan eli B-pentueen syntymäpäiviä. Tuntuu lähes käsittämättömältä, että kymmenen vuotta sitten koin ensimmäista kertaa oman pentueen syntymän ihmeen Täplä-esikoisen vetäessä ensimmäiset henkosensa. Olin aivan myyty pienet pallerot nähdessäni. Suuret onnittelut Epulle, Yangalle, Millalle ja Täplälle! 
Kati vastasyntyneiden pentujensa kanssa

Toivottavasti nelikko saa elää edes lähes yhtä pitkän ja terveen elämän kuin vanhempansa Kati ja Harry, jotka siirtyivät pilvenreunalle tänä vuonna 14 vuoden iässä. 


Toistaiseksi tytöt ovat olleet hyvin terveitä, Millalla tosin on ollut hieman rapsuttelua vanhoilla päivillään ja Epulla on ollut kremppoja lonkkien ja ihon kanssa toisinaan.  

Tässä kuvakavalkadi B-pentueesta vuosien varrelta: 

Jangas Behaving Badly eli "Täplä" on paitsi D-pentueen emä, myös mummo ja isomummo. Täplällä on kaksi SERTiä näyttelyistä ja lisäksi varaSERT. sen lisäksi se on suorittanut epävirallisen MH-luonnekuvauksen ja taipumuskokeen, kisannut kakkosluokassa agilityssä kahden LUVAn arvoisesti ja TOKOillut kanssani kerran kahden viikon treenin jälkeen ALO3-tuloksen. Täplä on A-lonkkainen ja tervesilmäinen kaveri. Täplälle vielä erityiskiitos D-pentueesta, jota ilman ei myöskään olisi E-, F-, G- ja H-pentueita :)
 
4-viikkoinen Täplä-vauva

7-viikkoisena naperona

1-vuotiaana
Lähes 2-vuotias

Melkein 10-vuotias harmaahapsi

Jangas Blame the Dog eli "Eppu" on ihan isänsä kopio, tosin vain äitinsä tavoin valkovoittoinen kaveri. Eppu onkin aina ollut kaikkien kaveri ja loistanut myös kokeissa: agilityssä 3-luokasta on nollatulos, TOKOsta 2x ALO1, hyväksytty taipumuskoe ja varaSERT näyttelyistä. Epulla on terveet silmät ja D-lonkat.
Eppu 4-viikkoisena
 
Eppu 7-viikkoisena

1-vuotiaana

4-vuotiaana
Jangas Bending the Rules eli "Yanga" on koko isänsä asustanut Ahvenanmaalla nauttien metsästyksestä ja kalastuksesta. Sillä ei juuri tuloksia ole, mutta A-lonkat on kuitenkin kuvattu aikanaan.
4-viikkoinen taapero

7 viikon iässä
1-vuotias Yanga

3-vuotiaana illan loisteessa
Jangas Beauty or Beast eli "Milla" on ollut aiemmin metsästyskoirana Oulussa saaden mm. näyttelyistä ERIn, suorittanut taipumuskokeen ja saanut nollatuloksen epävirallisessa agilitykisassa. Nykyisin Milla asuu Täplän perheen tyttären Matildan hyvässä hoivassa Raumalla.
4-viikkoinen pikkutyttö
koipeliini 7 viikon iässä

1-vuotias
16-kuisena
Lähes 10-vuotiaana

Milla, jota Sebastian kutsuu Katiksi sen muistuttaessa niin paljojn äitiään kasvoista.


 

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Onnea äiskälle! T:Tarmo ;)