tiistaina, kesäkuuta 25, 2013

Juhannuksen viettoa ja agiliitoa

Juhannus vietettiin perinteisesti mökillämme Ruovedellä, jossa kaikki neljä koiraa pääsivät nauttimaan uimisesta ja vapaana juoksemisesta. Sandy eli Jangas Huller om Buller pääsi ennen lähtöä vielä fasaanin laahausjäljelle ja olikin tosi vauhdikas tyyppi! Sandy ui innokkaasti ja nouti dummya vedestä ja kulki reippaana tyttönä metsässä. Raisa ja Essikin nauttivat uimisesta, Lotte kävi vain kertaalleen kastautumassa. Kuviakin on kamerassa odottamassa... Sunnuntaina jätimme Sandyn kotimatkalla omalle perheelle, joka oli jo ehtinyt palata lomareissulta. 

Vi firade midsommar på sommarstugan med fyra welshar: mormor Jangas Duck Soup "Raisa", mor Jangas Enttententten "Essi", moster Jangas Elin Klein Klot "Lotte" och dottern Jangas Huller om Buller "Sandy". Här kommer lite bilder av Sandy, som gillar att simma, spåra och springa i skogen: 

Kolme polvea: Raisa-mummu, Sandy tytär ja Essi-äiti. Vain 10-vuotias isomummu Täplä puuttuu kuvasta.



Sebastianin kanssa touhuilemassa

8-kuinen tyttönen



Uimassa ja noutamassa

Sandyn kaunis ilme
     Eilen illalla kävimme Essin Jangas Enttententten kanssa kisaamassa, mutta juhannuksen riehuminen ja juokseminen näkyi neidistä hitautena ja kepit olivat hakusessa, kun niitä on treenattu viimeksi edellisellä viikolla ja Essi selvästi tarttisi vielä muistutuksen ennen kisoja. Kummaltakin radalta virheet tulivat kepeiltä ja yliaikaa tuli toiselta radalta tosi reippaasti, kun ensin korjattiin sisäänmenoa ja sitten välistä jäi yksi keppi ja jouduttiin taas palaamaan alkuun. Kontaktien nopeuteen tarttee taas kiinnittää huomiota, varmasti ne kyllä tehtiin. Esa Muotka ja Ane Savioja olivat tehneet mukavat radat ja positiivista oli, että selvisimme kunnialla kaikista 180 asteen kurveista Saviojan Annen kiemuraisella radalla. Maaliin tuntiin siis kaikesta huolimatta iloisena.

Ei kommentteja: