lauantaina, kesäkuuta 15, 2013

Adalle ja Essille SA:t Kotkan näyttelyssä

Tänään vietimme aurinkoista päivää Kotkan näyttelystä ja meiltä tyttöjä oli ilmoitettu peräti kolme mukaan ja muutenkin walesikehä oli hyvin "naisvoittoinen": peräti 17 narttua ja vain 7 urosta. Walesit arvosteli irlantilainen Ann Cuthbert. 

Jangas Flower Power eli "Ada" oli AVO ERI1. SA emäntänsä Idan esittämänä.
"Scissorbite. Wery well balanced head. Good neck and shoulders. Topline could be little better. Good turn of stiffle. Elbows could be little tighter. Covers ground well, just a little wide infront."


Jangas Flower Power 2,5-vuotiaana
Jangas Enttententten eli "Essi" sai puolestaan KÄY ERI2. SA. 
"Good head. Scissorsbite. Could have a little more neck. Good shoulders. Good topline. Well angulated behind. Elbows could be tighter. Covers ground well. Moves little close behind, wide an front."

Jangas Enttententten 4-vuotiaana
  Ja pikkuinen "Viima" eli Jangas Gone with the Wind palkittiin nuorten luokassa EH4. 
"Good head. Little cleaner eyes I would like, showing little too much white. Could have more neck. Good shoulders. Good angulations behind. Turning stiffle out slightly. Moving little close behind. Could cover the ground better. "
 
Jangas Gone with the Wind 21 kk

Kialle kiitos kuvista! Lisäilin kuvia ja arvosteluita myös viime viikon viesteihin.

Huomenna siirrymme missikilpailusta agilityn SM-kisojen tuoksinaan. Raisan kanssa saimme viimeisen lähtönumeron ja neitoikaisen lisäksi myös walesit Tessa ja Börje ovat saaneet osallistumisoikeuden. 

Kotosalla meillä riittää vilinää liiankin kanssa, kun Raisan ja Essin lisäksi meillä asustelevat tällä hetkellä myös uutta kotia etsivä Lotte ja hoidossa juhannukseen saakka oleva Sandy. Onneksi lauman yhteiselo on mennyt oletettua paremmin... Agilityäkin on treenailtu aikuisten kanssa. Lotten pujottelu alkaa hiljalleen sujua myös ohjaajan oikealla puolella ja Essikin alkaa entistä paremmin lukea valssejani. Valssien ja ohjauksen lukeminen ossoittautui tosin sitäkin hankalammaksi Lottelle, joka on selkeästi vuoden tauon jälkeen turhan kesäterassä, vaikka vauhtia riittääkin.

Ei kommentteja: