sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Agility-SM

Tänä vuonna agilityn SM-kilpailut pidettiin Kirkkonummella ja Raisan kanssa pääsimme osallistumaan SM-kisoihin nyt kolmatta kertaa. Arpaonni oli heittänyt meidät koko maksi-luokan viimeiseksi koirakoksi, joten aamusta ei tullut aikainen lyhyen matkan ja myöhäisen starttiajankohdan vuoksi. Rata oli mukavan sulava, mutta muutamia kohtia katsoin, että pitäisi ohjata tarkkaan. Mutta mites sitten kävikään, että ehdin tajuta Raisan hypätessä okseria, etten ollut saanut kerrottua tiukasta kepeille menosta lievässä kulmassa ja niin siitä tuli sisäänmeno toiseen väliin ja 5 vp. Korjauksesta huolimatta ennätimme ihanneaikaan, mutta finaaliradalle ei tietenkään ollut asiaa. 

Börje oli saanut Maksi-luokassa hylyn ja Tessa medeissä ilmeisesti puhtaan radan lisäksi hieman yliaikaa, koska en löytänyt Mattia ja Tessaa tällä kertaa finaaliradan listalla. Vuonna 2010 Raisan kanssa olimme sijalla 29. SM-kisoissa ja viime vuonna Matti ja Tessa pistivät vielä paremmaksi sijoituksella 16. Tällä kertaa ei valitettavasti siis punavalkoisia sijoituksia tullut. 

   Mukavaa kisoissa kuitenkin oli ja järjestelyt toimivat hyvin. Sen verran laiska tosin olin, että lähdin kotiin heti kisakirjan saatuani enkä jäänyt seuraamaan finaaleja vesisateessa, kun kotona odottivat "meirän pojat" ja kolme koiraa.

Ei kommentteja: