maanantaina, elokuuta 05, 2013

Lottelle eka nollatulos ja 2. sijoitus agilitykisoissa

Tänään jatkoimme agilitykisailua Kotkan 1-luokan iltakisoissa Marja Lahikaisen radoilla. Tällä kertaa oli Lotten eli Jangas Elin Kelin Klot vuoro loistaa. Agilityradalla starttasimme ensimmäisten joukossa ja saimme virheettömän radan ja aikakin oli -16,38 ja tämä tulos riitti toiseen sijaan sekä oli LUVA eli ensimmäinen kolmesta luokanvaihtoon  oikeuttavasta tuloksesta. Jäimme jo toisena päivänä peräkkäin toiseksi Christalle ja belpam Cavalle, ei siis huonoille hävitty ;) Christa on aikanaan Wicky-belggarinsa treenannut samassa ryhmässä kuin minä Raisan kanssa. Tällä kertaa kolmas kisapäivä toden sanoi. Tuomarikin nauroi palkintojen joassa, että sehän lähti kuin hauki rannasta... Lotte kiinnittää huomiota kisoissa, koska se on springeriksi todella motivoitunut, vauhdikas ja täpäkkä - ihan siis äitinsä tytär. Tästä lähin saakin Sinttu ohjata Lottea kisoissa ja jatkaa matkaa kakkosluokkaa kohti. 

Hyppyradalta ohitti Lotte muurin ohjattuani hieman huolimattomasti ja Essi mateli agiradalla puomin ja sen jälkeinen hyppy tuli huonosti ohjattua, jonka takia esteen ohitus ja hylky sillekin. 

Lotte aka Jangas Elin Kelin Klot fick idag sin första pinne i agility: det blev inga fel och placering 2. i Maxi-1 klass (agilitybana). 

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Hihii, ei mitään paineita... ;) Onnea vielä tännekin!