sunnuntaina, elokuuta 04, 2013

Punavalkoista väriä palkintopallilla agilitykisoissa

Tänään kisattiin Citybelgien järjestämissä agilitykisoissa Purina Areenalla erittäin lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Jari Helin toimi tuomariharjoittelija, vaikka tulokset menivät vielä virallisesti Minna Räsäsen piikkiin. Mukana minulla oli sisarukset Lotte ja Essi ja sprinkkuryhmästäni myös Anu ja Nemo olivat kisaamassa emännän äitiyslomatauon eli viime syksyn jälkeen ensimmäistä kertaa. Tulokset suorastaan ylittivät odotukset.

Kisoja oli peräti kolme. Aamun ensimmäisellä agilityradalla Essi eli Jangas Enttententten liiti hyvän nollan ja sijoittui toiseksi! Tämä oli Essin toinen LUVA ja nyt tarvitaan enää kolmas jonkun toisen tuomarin agilityradalta, niin saamme siirtyä kakkosluokkaan. Nemo ja Anu saivat kiellon putkelta emännän ollessa hieman jäljessä ja tulos oli 5 vp. Nemo on kasvattini Jangas Cubic Butterflyn poika. Lotten kanssa tuli rima alas huudettuani hidastuskäskyä riman päällä (niin typerä ja tavallinen virhe!) ja kepeiltä kielto eli 10 vp.

Toisella agilityradalla saimme Lotten Jangas Elin Kelin Klot kanssa tähän mennessä parhaan tuloksemme, kun radalla putosi vain yksi rima ja kepeille päästiin virheittä hankalasta kulmasta huolimatta. Tällä 5 vp:n tuloksella sijoituimme toiseksi, kun yhtään nollaa ei radalta tullutkaan. Nemolle vitonen yhden riman pudottua ja Essin kanssa kirmasimme iloisen vauhdikkaasti hylkyyn jätettyämme kaksi hyppyestettä välistä. Toisaalta asennekin oli hieman lepsu, kun nollasta ei olisi edes ollut mitään iloa kakkosiin nousua ajatellen... 

Kolmas rata olikin hyppyrata ja siellä oli vuoro Nemon Ginseng ja Anun loistaa: heille tuli nollatulos ja sijoitus kolmas! Tämä oli heidän toinen LUVA-tuloksensa, joten kakkosiin nousu on jo lähellä heilläkin. Lotte kisasi myös hyppyradalla, jossa valitettavasti myöhästyin pujottelun aloituksesta ja siitä tuli kaksi kieltoa, muuten puhdas rata. 

Voisi siis sanoa, että tavoitteet ylittyivät: sekä Essi että Nemo palkittiin nollalla ja Lotte sai kolme hyvää tulosta (10 vp, 5 vp sij. 2. ja 10 vp) samana päivänä ja luokkasijoitukset joka radalta tulivat vielä kaupan päälle. Nyt alkavat Lottenkin nollat olla lähellä, kun pujottelu alkaa hiljalleen sujua. Huomenna kisataan vielä Kotkassa ja sen jälkeen Lotten kanssa puikkoihin pääsee uusi emäntä Sinttu, joka on jo vauhdikkaasti päässyt tytön kanssa treenailemaan. 

Essi Jangas Enttententten fick sin andra pinne i agility dvs felfri agilitybana och placering 2. Lotte-syster placerades som 2. i andra banan, men fick 5 poäng. Nemo aka Ginseng (son till Jangas Cubic Butterfly) fick också sin andra pinne och placering 3. (hoppbana). Alla tävlade i Maxi-1 klass. 

Ei kommentteja: