perjantaina, syyskuuta 05, 2014

Eppu (Ensimmäinen) on poissa

Jangas Blame The Dog 14.6.2003-2.9.2014
Sain viikolla suruviestiä, että Eppu eli Jangas Blame The Dog on siirtynyt autuaammille metsästysmaille. Eppu on ihan ensimmäisestä pentueestani ja isänsä Harryn tavoin Suuri Persoonallisuus. Eppu sai elää koko ikänsä Krögerin perheen hyvässä hoivassa Espoossa, nauttia pitkistä peltolenkeistä, varastellen pipoja (tätä Epun bravuuria en hevillä unohda) ja hurmaten kaikki vastaantulijat suunnattomalla ihmisrakkaudellaan ja spanielin silmillään. 

   Epusta tuli Jannin uskollinen harrastuskoira ja he pääsivät agilityssä kolmosluokkaan saavuttaen sieltä SM-0:n, kisasivat TOKOssa kaksi ALO1-tulosta, joista toinen uskomattomalla yli 190 pisteen tuloksella, taipparin poika suoritti ja sai vara-SERTin näyttelystä. Jannin muuttaessa pois kotoa jäi Eppu vanhempien iloksi eläkepäiviään viettämään.


    Eppu oli kuulemma loppuun asti  reipas iloinen – ja eppumaisen jääräpäinen – itsensä. Häntä heilui kaikenaikaa ja omia ihmisiään hän puski riemukkaasti otsallaan jalkoihin ja urahdellen kertoi kuulumisiaan. Valitettavasti vain pojan lonkat alkoivat vaivata iän myötä ja kesällä edes kipulääkkeistä ei ollut apua ja niin lopetus oli ainoa vaihtoehto. Eppu eli 11 vuoden ja 2 kuukauden ikäiseksi. 

  Jannin blogista voi katsoa ihastuttavan kuvakavalkadin Epusta:
http://riemuidiootit.blogspot.fi/2014/09/the-king-is-dead.html

Eppu pesee varmuuden vuoksi suuta saippualla 5 viikon iässä
Nuorena poikana
 

Ei kommentteja: