perjantaina, heinäkuuta 17, 2015

G-pentueen Tuffsen kyläilemässä

Viime lauantaina Tuffsenin eli Jangas Gotta Go isäntäväki vieraili meillä asuntomessureissun yhteydessä. Niinpä Tuffsen jäi tänne päivähoitoon ja joutui kasvattajatädin trimmikoneen alle, pääsi kävelemään kanssamme ja karkasi - peräti kahdesti! Ensimmäinen kerta sattui ottaessamme seisotuskuvia ja Stig herpaantui hetkeksi, jolloin herra lähti ensin Sebastiania katsomaan ja jatkoi sitten isäntäväkeä jäljestäen sinne, minne he olivat jättäneet autonsa. Juoksimme Bastin kanssa aika kyytiä perässä ja nappasimme pojan pikapuoliin kiinni. Ruokaillessa otin Tuffsenin pihalle kanssamme, mutta jouduinkin vielä palaamaan sisälle vaipanvaihtopuuhiin. Ennen kuin tajusimmekaan poika oli keplotellut itsensä korjauksen alla olevan terassin alta vapauteen eikä sitä näkynyt missään. Kiersimme parkkipaikalle ja talon ympäri ja huutelimme ja paniikki alkoi jo nousta. Lähtiessämme uudelleen parkkikselle kurvasi siihen naapurin rouva, jolta kyselin oliko meitin koirien näköistä kaveria näkynyt. Ei ollut, mutta siinä rupatellessamme juoksi Tuffsi täyttä laukkaa luoksemme. Missä se oli seikkaillut, en osaa sanoa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.
Jangas Gotta Go 3,5 vuotta

Tuffsen

   Tuffsen tuntuu olevan todella helppo ja kiva koira, kulkee remmissä kuin enkeli ja ohittaa vastaantulijat kauniisti. Siinä on paljon samaa kuin ihastuttavassa Viima- siskossaan. Sellainen liioittelematon ja kontaktinhakuinen kaveri. kummallakin tuntuu tosin olevan riistaviettiäkin enemmän kuin tarpeeksi ja uiminen maistuu niin, että niitä saatetaan joutua veneellä hakemaan...

Tässä vielä Pian ottamia kuvia Tuffsenista tältä vuodelta:





  Otimme myös seisotuskuvia Tuffsista ja laitetaan mukaan kuukausi sitten otettu potretti siskostakin.  Kummatkin ovat pienikokoisia ja ketteriä tyyppejä, samoin kuin suurin osa pentueesta. Pihla-sisko onkin kova menijä agilityssä ja on päässyt medi3-luokkaan saakka. Viima on tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta talvella, kun juoksu ehti hujahtaa ohi tänä kesänä.

Jangas Gone with the Wind "Viima"
Viimein sain kuvia kamerasta koneelle, joten päivittelen niitä kevään postituksiin:
 Jangas In Full Swing, Jangas Heppuli Keppuli (ja Jangas In Blossom) taipparitreeneissä
Jangas Cordon Bleu "Aksu"
edellisessä viestissä myös uusi video Wilman nollaradasta agilitykisoista
Jangas In Full Swing "Sisu" ja Jangas In Blossom "Zelda" trimmmausta harjoittelemassa

Ei kommentteja: