maanantaina, heinäkuuta 20, 2015

Neiti Kuriton (x2) näytelmässä

Pikkuneiti Zelda eli Jangas In Blossom tuli meille perjantaina ennen Hyvinkään näyttelyä. Ensin saimme alkaa ajelemalla neidin mahanalustan, koska se oli täynnä huopaantunutta takkua, joka ilmeisesti tuntui niin kurjalta kulkiiessa, että tyttönen oli alkanut peitsata. Kotosalla lenkkeily ja trimmin jälkeen jopa näyttelyravaaminen onnistui kohtuullisesti, mutta heti jos jossain oli jotain kiinnostavaa alkoi vetäminen, peitsaaminen ja hyppypomppulaukka...

   Samaa rataa jatkettiin Paavo Mattilan kehässä Hyvinkään näyttelyssä. Arvostelu oli seuraavalainen ja tulos H:
"Hyväpäinen nuori narttu. Hyvä kaula. Kevyehkö runko. Hieman korkea häntä. Seisoo hieman epävarmasti. Hyvä karva. saisi liikkua tasapainoisemmin. Vilkas luonne. "

Suomennos: "Hyväpäinen nuori narttu, jolla on kevyehkö runko, hyvä kaula ja kantaa häntäänsä hieman korkealla. Ravaamisen sijaan loikkii, vetää, peitsaa ja pomppii. Seisominenkin on työn ja tuskan takana. Aivan liian vilkas ja kuriton arvosteltavaksi.".

   En voi väittää tuomaria puusilmäksi, vaan hän ystävällisesti antoi sentään H:n EVAN (ei voida arvostella sijaan), ilmeisesti neiti siis ravasi pari askelta. Treeniä, treeniä ja paljon.

   Jangas Huller om Buller osallistui myös eikä puolestaan suostunut yhtään seisomaan kehässä. Tuloksena EH1. eli Sandy suostui sentään liikkumaan. Pitäis varmaan vähän treenata siis tuonkin neitokaisen kanssa. Kummatkin ovat kaikeksi onneksi ystävällisiä, vilkkaita ja hauskoja tapauksia, mutta hieman osaamista tarvittaisiin vielä...

"Hieman kevytrunkoinen narttu. Hyvänmallinen pää. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut takaosa. 
Eturintaa voisi olla enemmän. Hyvälaatuinen karva. Liikkuu sivusta hyvin. Hyvä luonne."



Jangas Huller om Buller


Sandy

Ei kommentteja: