sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2015

Pikolle ja Jaanalle agilitystä nollatulos!

Eilen sain todella hienoja uutisia, kun Jaana Jaakkola ja Piko eli Jangas Field Fennel olivat pitkästä aikaa kisanneet agilityssä. Purina areenalla kisat olivat menneet aivan upeasti: eka agilityradalta oli tullut virheetön suoritus ja lisäksi he saivat kiivetä kolmannelle palkintopallille! Näin on siis koirakon eka LUVA-tulos plakkarissa :)

   Toinenkin rata oli mennyt todella hyvin, yksi ohjausvirhe ja siitä 5 vp, mutta kuitenkin he pääsivät taas kolmannelle palkintopallille. Tuomarina Helsingin kisoissa toimi Anne Huittinen. Onneksi olkoon Jaana ja Piko!!

  Viikko on mennyt muutenkin ryhmäläisiltäni kisojen suhteen hienosti: Jaana ja walesi Muru olivat saaneet keskiviikon epiksissä puhtaan radan ja sijoittuneet isosta joukosta toiseksi. Tiina ja enkku Lili olivat Purinalla toisessa kisassa saaneet myös vitosen ja voittaneet radan eli palkintopallille oli päässyt peräti kaksi springeriä. Hienoa!

  Itsellämme viikonloppu vietettiin hieman toisenlaisissa merkeissä, kun pieni tyttäremme sai kasteessa nimen Sissi Annsofi Vilhelmina. Pappi nauroi, että kummit voisivat jatkossa juhlistaa kastepäivää ja totesin sitten siskolleni, että hän voikin viettää kanssamme aina tätä päivää agirodussa, vaikka kuulemma 16 vuoden päästä agirotu vaihtunee Ruisrockiin...

Ei kommentteja: